Recepten om zelf te makenOnderwerp "cranberry"

Terug naar homepage


Tulband met cranberry’s, sinaasappel en witte chocolade

Een echte winterse tulband die, bestrooid met poedersuiker, ook een echt heerlijke winterse uitstraling heeft. Tulband met cranberry’s voor de feestdagen

Lees Meer

Cranberry strudel – verwennerij voor bij de koffie

Apfelstrudel? Nee in de decembermaand gaan we voor een cranberry strudel. Heerlijk knapperig filodeeg en friszure cranberry’s. Dat wordt smullen!

Lees Meer

Appeltaart met verse cranberry’s – Doe eens iets anders met appeltaart!

Ik ken maar weinig soorten gebak met één en dezelfde naam waar zoveel variatie in is. Wat dacht je van deze variant: koekjesdeeg met cakebeslag, rijkelijk gevuld met appel en cranberry?

Lees Meer

Zweedse gehaktballetjes met veenbessensaus

Zweedse gehaktballetjes, of kötbullar, zijn heerlijk gehaktballetjes die je nu mooi zelf kunt maken. Hoef je niet meer naar Ikea en ze smaken veel beter!

Lees Meer

Nougat, homemade; een ‘sticky’ lekkernij

Nougat of noga met eiwitten, noten en honing, kun je nu ook zelf maken, dankzij dit stap-voor-stap recept voor een heerlijke, ‘sticky’ homemade nougat.

Lees Meer

Muffin met cranberries en pecannoten

Muffin met cranberries en pecannoten Dit is mijn meest favoriete muffin, niet te zoet en toch zo lekker. Het friszure van de cranberry en de lekkere “bite” van de pecannoten maakt het voor mij helemaal compleet. Een lekkere kop koffie

Lees Meer

Gladde cranberrysaus – ook als jam te gebruiken

Deze cranberrysaus is eenvoudig te maken en heerlijk zacht van smaak. Niet dat bijtende zure, en ook niet dat mierzoete. precies goed dus. Ook lekker als jam.

Lees Meer

Mojito van cranberry, feestcocktail voor bij het aperitief

De ultieme opener voor een gezellig diner. Ontvang je gasten relaxed en praat lekker even bij onder het genot van deze cocktail.

Lees Meer

Camembert uit de oven met cranberries, noten en honing

Camembert uit de oven met cranberries, walnoten en tijm. Echt lekker voor de koude winteravonden. Een perfect recept voor de feestdagen. Voorgerecht voor kerst of hapje bij de jaarwisseling

Lees Meer

Coleslaw met amandelen en cranberry’s

Wist jij dat Coleslaw van oorsprong een Nederlands gerecht is, en dat je coleslaw ook heel goed kunt serveren op een broodje pulled pork?

Lees Meer

Cranberry compote; Dat mag echt niet uit een potje komen!

Mensen zijn echt volledig in paniek wanneer ze misgrijpen in de supermarkt naar potjes cranberry compote. Ze hebben ergens een recept opgepikt en daar hoort cranberry compote bij. Kun je dat vervangen? Ja, natuurlijk kun je dat vervangen. Wel eens

Lees Meer