Recepten om zelf te makenOnderwerp "cress"

Terug naar homepage


Cress, niet meer alleen voor topkoks

Cress zijn hele jonge plantjes. Het zijn heel vroeg te oosten groenten die, doordat ze nog zo klein zijn, complete smaakbommetjes zijn.

Lees Meer

Bloemkoolsalade met Broccocress

Oei oei oei, zo lekker is bloemkool in de zomer. Smaakvol, stijlvol en kleurrijk tegelijk. Bloemkoolsalade, de Broccocress is mijn secret ingrediënt.

Lees Meer

Romige knoflooksoep met Rock Chives cress

Van deze romige knoflooksoep hoef je echt dat nare luchtje niet over te houden. Lees de tips in het recept. We toppen af met Rock Chives cress. Heerlijk!

Lees Meer

Sperziebonen salade met hazelnoot en mustardcress

Een volledig homemade Sperziebonen salade. Helemaal niet ingewikkeld, maar gewoon de juiste smaken combineren. Probeer eens met mustardcress en hazelnoten.

Lees Meer

Mango-avocado salade met Shiso purple cress

Deze mango-avocado salade krijgt pit door het gebruik van Shiso purple cress. Het heeft de smaak van komijn en je kunt het op meerdere manieren gebruiken.

Lees Meer

Yoghurtdip met passievrucht, anijscress en za’atar

Za’atar is een bijzonder kruidenmengsel, wat iedereen weer anders maakt. Het is kruidig en zoetig en past perfect bij hele frisse gerechten. Nu kwam ik op het idee om een frisse yoghurtdip te maken, dit door inspiratie van labneh die

Lees Meer

Watermeloensalade met anijscress en lavazout

Eerder maakte Joke al een watermeloensalade met feta.  Om deze salade nog wat extra smaken te geven kun je er voor kiezen om bijzondere ingrediënten toe te voegen. Hierdoor maak je deze zomer salade weer net anders. Deze frisse salade

Lees Meer

Tuinkers, smaak van het seizoen

Heb jij wel eens tuinkers op je boodschappenlijstje gezet? Zou kunnen als je misschien een keer een recept gevonden hebt waarin tuinkers gebruikt wordt. Maar niemand zet eigenlijk de tuinkers zo op z’n boodschappenbriefje. Toch zo’n bakje in de koelkast

Lees Meer