Tag: Curry

Kipcurry met kikkererwten

Deze Oosterse kipcurry met kikkererwten is een feest om te maken. Zonder kant-en-klaar oplossingen maak je deze curry. Serveer met rijst.

Vis-kokos curry; lekker exotisch

Deze vis-kokos curry heeft een exotisch tintje dankzij de kokosmelk. De krachtige smaken van de gebruikte specerijen maken deze curry helemaal af.

Curry van kip en aubergine

Een goed gevulde curry met kippendijen, veel kruiden en aubergine. Serveer de curry van kip en aubergine met rijst, couscous of geraspte bloemkool.

Kip Korma

Kip Korma is een mild Indiaas gerecht bestaande uit o.a. vlees, yoghurt en veel specerijen waaronder kardemom. We delen het recept van zelfgemaakte Kip Korma graag met jullie. Niet met kipfilet, maar met heerlijk malse kippendijen.

The Curry Guy van Dan Toombs

The Curry Guy is het kookboek van één van Engelands best gelezen foodblogs. Wij mochten hem voor je recenseren en vertellen graag waarom dit boek een aanrader is.

Rundercurry madras uit de tajine

Slowcooking, en zoveel mogelijk behoud van smaken. De Tajine is daarvoor een ideaal hulpmiddel. Mijn Rundercurry madras uit de tajine serveer je met rijst.

Curry met zoete aardappel en kip

Er zijn soms momenten dat het maken van je eigen curry niet zo goed wil. Omdat er ingrediënten in een currypasta-recept zitten die je niet in je omgeving kunt kopen of omdat gewoonweg de tijd er niet is. Maar wat is dan een goed alternatief?

Aardappelcurry met sperziebonen en tomaat

Bij een curry wordt maar al te vaak gedacht aan rijst, noedels en andere oosterse gerechten. Komt het wel eens in je op om een curry van aardappel te maken? Vandaag, een Oosterse curry met een Hollandse twist. 2 aardappelen, geschild en gehalveerd 150 gram sperziebonen 3 tomaten in plakjes ...

Pagina 1 van 2 1 2

Uitgelicht

Nieuw