Tag: Curry

Thaise Vis-Garnalencurry (pittig en SLANK)

Met warm weer is een curry altijd lekker. Daarom eten mensen dat graag in die warme sub-tropiche landen. Dit is de Thaise versie van een vis-garnalen curry. Eten uit de Thaise keuken staat voor heet, ik bedoel lekker pittig. Veel mensen houden wel van deze smaken en met warm weer ...

Vis-kokos curry van kabeljauwfilet

Vis-kokos curry van kabeljauwfilet - Haal je specerijenkastje maar even leeg. Met deze vis-kokos curry ga je zeker punten scoren. Moeilijk is het niet, maar je hebt wel wat specerijen nodig om dit gerecht te serveren. Curry zelf maken: makkelijker dan je denkt! Bij een curry hoort een specerijen melange. ...

Curry maken met kip, jij kan het ook!

Met alle ingrediënten en specerijen die tegenwoordig verkrijgbaar zijn kun jij heel goed deze eenvoudige maar verrukkelijke curry maken. Verrassen aan tafel en dat binnen een half uurtje. 8 kipfilets 2 uien, in kwarten 400 ml. kokosmelk 400 gram tomatensaus 1 kaneelstokje 4 kruidnagels 4 kardemompeulen 1 eetlepel currypoeder 1 ...

Kabeljauw in stevige rode curry

Natuurlijk kun je dit gerecht ook met andere vissoorten maken. Neem in ieder geval witvis. De stevige structuur van de kabeljauw is echter goed geschikt voor dit gerecht. Ook zeewolf kun je hiervoor gebruiken. Serveer met rijst en een wortelsalade. 500 gram verse kabeljauw 200 gram rauwe garnalen 3 tomaten ...

Pagina 2 van 2 1 2

Uitgelicht

Nieuwe recepten

Handige kooktips

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten