Recepten om zelf te makenOnderwerp "dorade"

Terug naar homepage


Tartaar van Dorade

Tartaar van Dorade is een verrukkelijke amuse. Met wat citroen en wat kappertjes zet je in een handomdraai een feestje op tafel.

Lees Meer

Op de huid gebakken Dorade met spaghetti van courgette en wortel

Verse, op de huid gebakken dorade. Een feestmaal dat in een mum van tijd op tafel staat. Geserveerd met een spaghetti van courgette en wortel, een mosterdsaus, een salade en gebakken aardappeltjes.

Lees Meer

Vis en papillotte met jeneverbesboter en prei

Vis en papillotte met jeneverbesboter en prei ‘Vis en papillotte’  is een voorbeeld van een makkelijke, gezonde en snelle manier om vis te bereiden. Bereiding ‘en papillotte‘ is het garen van een verpakt product met weinig vloeistof, waardoor er nauwelijks

Lees Meer

Gebakken gemarineerde Dorade uit de oven

Gebakken gemarineerde Dorade uit de oven. Het is zomer en ook dat is te merken bij de verse visboer. Buiten het normale assortiment zag ik verse Sardientjes, mooie wilde Dorades, wilde Zeebaars, verse Makrelen en verse inktvis liggen en ze vonden

Lees Meer

Dorade ovenschotel met groente, kruiden en aardappels

Dorade ovenschotel met groente, kruiden en aardappels. Lekker visje in een ovenschotel gegoten voor 2 personen. Dit is geen recept van mij, maar uit een goed kookboek en wat aangepast. Een Dorade is in feite een Mediterraan visje oftewel een Zeebrasem.

Lees Meer