Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Dranken recepten & inspiratie

Dranken

Zilte wijn bij zilte groenten

Welke wijn is lekker bij zilte groenten als zeekraal, zeewier en lamsoren? Daar past natuurlijk een zilte wijn bij. Maar wat is eigenlijk een zilte wijn?

Jägertee; Hartverwarmend na de berenjacht of….

Jij gaat vast niet op berenjacht, maar ook na een flink avontuur op de piste is de jägerthee perfect om even helemaal tot jezelf te komen. Thuis kun je in de wintermaanden na het schaatsen of na een flinke wandeling de Jägertee natuurlijk ook maken. De kou is dan al snel weer vergeten en de Jägertee ruikt heerlijk!

Warme Chocolademelk met geurige specerijen

Warme chocolademelk ken je al wel toch? Gecombineerd met warme specerijen als gember en cayennepeper worden de eerste- en laatste maanden van het jaar extra warm en feestelijk. Van deze warme chocolademelk krijg je een serieuze energieboost tijdens koude winterdagen.
Lees verder...

Warme witte chocolademelk op de piste

Warme witte chocolademelk op de piste. Maak hem lekker stout met een shot echte Amaretto erin óf alcoholvrij met een amandelsmaakje uit een ander flesje. Witte chocolademelk zie je maar zelden, maar aan de hand van deze beschrijving serveer jij op koude winterdagen deze verrukkelijke witte chocolademelk gewoon thuis.

Nieuwe Haring, wat drink je daarbij?

Nieuwe Haring, wat drink je daarbij? - Binnenkort is hij er weer, de eerste nieuwe haring! Iets later dan gepland, maar dat geeft jou de tijd nog even de perfecte wijn erbij te scoren. Maar… de perfecte wijn bij haring? Bestaat die eigenlijk wel? Haring: vet en ziltig Haring is een lastig visje om een fijne wijn bij te vinden. Hij is vet en romig…

Deze website maakt gebruik van functionele en commerciële cookies. Zonder deze cookies is deze website niet mogelijk en ze helpen u aan een betere gebruikerservaring. Oké Lees meer