Tag: Eieren sauzen

Mousseline saus

Mousseline saus is een luxe variant van de veel bekendere Hollandaise. Door room toe te voegen krijg je de perfecte saus bij bijvoorbeeld vis of asperges.

Bearnaisesaus eenvoudig zelf maken

De bearnaisesaus is eenvoudig zelf te maken maar wordt vaak vermeden omdat deze zou gaan schiften. Met dit recept + uitleg gaat je dat niet overkomen.

Allioli – Geen mayonaise met knoflook maar…..

Allioli, letterlijk All (knoflook) i Oli (olie). Een hoofdrol weggelegd voor de knoflook. Het is niet zoals velen denken een mayonaise met toevoeging van wat knoflook, maar van origine is het een mengsel van alleen knoflook, zout en olijfolie.

Uitgelicht

Nieuwe recepten

Handige kooktips

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten