Roerei, een lekker begin van de dag
Begin de dag goed met basis roerei of gebruik het recept van één van de varianten. Wij hebben de tips voor het allerlekkerste roerei.
Begin de dag goed met basis roerei of gebruik het recept van één van de varianten. Wij hebben de tips voor het allerlekkerste roerei.
Geniet van een stevige lunch met spek met eieren. Deze boerenkost was vroeger van eigen boerderij, lokaler kan het niet.
Serveer bij je avondje borrelen met vrienden eens ei op de borrelplank. Als salade, wrap of gefrituurd er is voor iedereen wel iets lekkers.
Meringue, heerlijke luchtige, krokante schuimpjes. We vertellen je welke soorten er zijn en hoe je die verschillende soorten maakt.
Van overtollige eiwitten maak je schuimpjes. Mooi opgelost! Gebruik die schuimpjes voor één van deze drie desserts van schuimpjes.
Kerstmis is de ideale tijd om je eens lekker uit te leven in de keuken. Deze schuimpjes voor de feestdagen zijn te leuk om ze niet te maken.
Met een paar eieren en een handvol champignons tover je in een handomdraai een heerlijke omelet met champignons op tafel.
Met wat eiwit en suiker maak je deze mini pavlova. Gebruik als nagerecht met ijs of gevuld met slagroom, bavaroise of vers fruit.
Quiche Lorraine is een echte Franse klassieker. Gevuld met prei (of bosuien) en gerookte spekblokjes. Ideaal als je gasten krijgt.
Thuis, op school of op je werk is deze wrap van ei met spinazie een leuke en lekkere verrassing als lunch. Vol smaken en verse ingrediënten.
Je kunt saus maken op basis van eieren. Deze emulsiesauzen zou iedere kok uit zijn hoofd moeten kennen. Van mayonaise tot hollandaise en meer
Deze heerlijke kaasragout met eieren valt bij iedereen in de smaak. Heerlijk in een pasteitje of als vleesvervanger bij de warme maaltijd.
Eiwit en suiker is pure magie, alle meringue recepten bevatten vaak alleen deze twee ingrediënten. De manier van bereiden maakt het verschil.
Eenvoudig en erg lekker. Broodjes ei kunnen op elk moment van de dag. Start er de dag mee als ontbijt of als afsluiter na een avondje stappen.
Een friszure citroentaart met een wolk van luchtige meringue. De lemon meringue pie is een klassieker en met dit recept maak jij hem zelf!
Een broodje omelet is een simpel maar geweldig broodje. Het is zo gemaakt, heel voedzaam en ideaal om mee te nemen naar school of werk.
Een soufflé maken is leuk om te doen. Zet iets origineels op tafel. Soufflé maken wordt als moeilijk ervaren, met deze tips is dat het niet.
Een broodje roerei is zo simpel en lekker dat je het vaker zou moeten eten. Een gebrek aan tijd is geen excuus want het is in no-time klaar.
Van eenvoudig zacht broodje gebakken ei tot een lekker, luxe en gezond broodje waar je je vingers bijna bij opeet, in een paar handelingen.
In Nederland wordt wel kalfsvlees geproduceerd, maar weinig gegeten. Toch is het erg lekker, dus tijd voor kalfsvlees!
Check het recept of lees de infoMet slechts drie ingrediënten maak je een ouderwets lekkere botersaus. Zalig bij asperges en andere groenten, maar ook bij een stukje vis.
Check het recept of lees de infoEen goede avocado kopen, waar let je op? Wat doe je met een onrijp exemplaar en hoe haal je het beste een pit eruit? Je leest het hier.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers