Tiramisu; fantastische variaties vanuit één basisrecept
De bekende klassieker tiramisu in vele variaties. Mascarpone, lange vingers en nog veel meer lekkers met steeds een ander resultaat.
De bekende klassieker tiramisu in vele variaties. Mascarpone, lange vingers en nog veel meer lekkers met steeds een ander resultaat.
Eieren zijn altijd een heerlijke lunch. En deze omelet met raapstelen zeker! Hij is ook nog eens lekker gevuld met bacon en kaas!
Groenten bij het ontbijt? Maak een omelet met champignons en spinazie. Een makkelijk en snel recept. Ideaal om restjes groenten te verwerken.
Als er iets makkelijk is om zelf te maken, dan is het wel eiersalade, het resultaat is echt veel smaakvoller dan de gekochte versies.
Advokaat is niet alleen lekker in een glaasje met wat slagroom. Ook in nagerechten en gebak steelt deze eierlikeur de show!
Je soep of saus heerlijk romig en fluweelzacht maken? Voeg een liaison toe en upgrade je gerecht heel makkelijk naar restaurant kwaliteit.
Waarom gaat eieren pellen de ene keer moeiteloos en lukt het de andere keer totaal niet. We leggen het uit en geven tips.
Er liggen allerlei soorten eieren in de winkels. Scharrelei, vrije uitloopei, allerlei nummers... Zo kies je voor een verantwoord ei!
De manier om restjes gekookte rijst te verwerken is gebakken rijst met ei, ook wel bekend als de egg fried rice. Snel, simpel en erg lekker.
Een populair gerecht onder de Spanjaarden, dat is Huevos a la Flamenca, oftewel eieren, groente en aardappels uit de oven. Kleur op je bord!
Geef je zelfgemaakte soep iets extra's met eieren: Gekookt, gebakken of in de soep gegaard, ei in soep is altijd lekker.
Een spiegelei of liever doorbakken? Met deze tips maak jij heerlijke gebakken eieren helemaal naar jou smaak.
Een echte bistro klassieker uit Frankrijk, eieren met mayonaise of oeuf mayonaise zoals de Fransen zeggen.
Eieren, vastkokende aardappels, een paar uien en extra vierge olijfolie. Meer heb je niet nodig voor een lekkere tortilla.
Een populair pastagerecht, dat is Spaghetti Carbonara. Helaas wordt het vaak met onjuiste ingrediënten gemaakt. Maar hoe moet het dan wel?
Begin de dag goed met basis roerei of gebruik het recept van één van de varianten. Wij hebben de tips voor het allerlekkerste roerei.
Serveer bij je avondje borrelen met vrienden eens ei op de borrelplank. Als salade, wrap of gefrituurd er is voor iedereen wel iets lekkers.
Crème brûlée is een Franse klassieker die met slechts een paar ingrediënten gemaakt wordt. Dit dessert kun je heel goed zelf maken.
Van overtollige eiwitten maak je schuimpjes. Mooi opgelost! Gebruik die schuimpjes voor één van deze drie desserts van schuimpjes.
Karnemelk: een zuivelproduct waar je veel meer mee kan dan alleen maar drinken, gebruik het ook eens om mee te koken en te bakken.
Check het recept of lees de infoEen hele kip op tafel? Maak eens deze scharrelkip in sinaasappel marinade. Heerlijk bruin gebakken met zo'n krokant velletje. Hmmm
Check het recept of lees de infoBijna niemand wil zelf soezen maken. Het lijkt veel werk en ze kunnen mislukken. Maar met dit recept en deze tips bak jij perfecte soezen.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers