Gevuld broodje ei; lekker voor ontbijt of lunch
Eet je broodje ei eens anders en maak een gevuld broodje ei van afbakbroodjes. Iedereen kan zijn broodje vullen met ingrediënten naar smaak.
Eet je broodje ei eens anders en maak een gevuld broodje ei van afbakbroodjes. Iedereen kan zijn broodje vullen met ingrediënten naar smaak.
De bekende klassieker tiramisu in vele variaties. Mascarpone, lange vingers en nog veel meer lekkers met steeds een ander resultaat.
Wil je echt genieten maak dan eens de klassieke eiersaus voor asperges. Als je die eenmaal geproefd hebt, dan ga je hem zeker vaker maken.
Een kleurrijke en smaakvolle kerrie eieren ragout met verse groenten en Hollandse garnalen is een feestelijke, doordeweekse maaltijd.
Wij mogen het originele kaiserschmarrn recept van gasthof Schönblick met jullie delen. Een nagerecht dat je echt in winterse sferen brengt.
Bitterkoekjespudding met grote stukken koek die eerst geweekt zijn in een likeur. Echt zo'n dessert dat je niet uit een pak of beker haalt.
Geen omelet maar een eierpannenkoek met paprika en basilicum. We leggen het verschil uit maar inspireren je vooral voor een heerlijke lunch.
Waarom eten we de uitsmijter wel in een lunchroom en maken we deze niet thuis? Verwen jezelf tijdens de lunch met brood, ham, kaas en eieren.
Lunch eens met een eierpannenkoek die volgestopt is met verse groenten. Om er nog meer kleur en smaak aan te geven serveer je met paprika-kwark en kruiden.
Een heerlijk luchtige courgette flan. Erg leuk om te maken voor bijvoorbeeld een picknick. Noem het een quiche zonder deegkorst. Probeer het!
Deze ovenschotel met eieren en spinazie is een welkomst gerecht. Hiermee heet je je gasten of tafelgenoten echt welkom in het voorjaar.
Een ei is en blijft een culinair wondertje. De mogelijkheden van een ei lijken bijna onbeperkt. Garneren, binden, rijzen, plakken, een ei kan het allemaal.
Checken of je eieren wel vers zijn? Schudden, breken of drijven. Er zijn meerdere methoden om een vers ei te herkennen. Die leggen we je in dit artikel uit.
De omelet vesuvius is een ijsomelet die afgebakken kan worden in de oven. Daarna wordt deze geflambeerd. Een zeer indrukwekkend en smakelijk dessert.
Lekker en uitgebreid lunchen? Maak dan deze gepocheerde eieren op een geroosterde boterham eens. Met een warme tomatensalsa en gerookte zalm. Echt een feest!
Deze citroen pavlova is gemaakt naar het recept van Nigella Lawson. Een recept waar zoet en zuur hand in hand gaan.
Een loempia van ei dus niet in filodeeg. Met een vulling van Oosterse witte kool en oesterzwammen. Zo zet je een verse en verrassende maaltijd op tafel.
Zelfgemaakte banketbakkersroom, zo lekker! Voor puddingbroodjes en meer. Hier treft u de handleiding voor echt lekkere zelfgemaakte banketbakkersroom
Heerlijke saus bij vis, schelpdieren en diverse groenten. Snel gemaakt van drie eieren, boter, wat citroensap en zwarte peper.
In Nederland wordt wel kalfsvlees geproduceerd, maar weinig gegeten. Toch is het erg lekker, dus tijd voor kalfsvlees!
Check het recept of lees de infoBak zelf grissini met verse kruiden voor bij een kom soep en verras je tafelgenoten met de lekkerste variaties uit eigen keuken.
Check het recept of lees de infoEen goede avocado kopen, waar let je op? Wat doe je met een onrijp exemplaar en hoe haal je het beste een pit eruit? Je leest het hier.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers