Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Bladeren door tag

Frankrijk

Label Rouge kip; niet zomaar een kippetje

'Label Rouge' uit Frankrijk was direct de reactie van de poelier. Eén van de lekkerste kippen, rustig opgegroeid, buiten gelopen, geen antibiotica, 100% plantaardige voeding. Inderdaad net zoals onze biologische kip, alleen krijgt een Label Rouge kip niet per definitie biologische voeding.
Lees verder...

Tarte Tatin met uien

Een mooi en alledaags gerecht dat oorspronkelijk afkomstig is uit Frankrijk. Tarte Tatin met uien is vooral heerlijk door de gekarameliseerde vulling.

Mont Blanc: een berg als toetje!

Je kunt het zomaar tegenkomen op de kaart van een restaurant tijdens het skiën. Mont Blanc.... de berg die natuurlijk bekend staat om de wintersport mogelijkheden. Zet de Mont Blanc eens als dessert op tafel en droom samen weg bij het idee dat je daar de volgende wintersportvakantie door gaat brengen.
Lees verder...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More