Recepten om zelf te makenOnderwerp "garnalen"

Terug naar homepage


Groene gazpacho met Hollandse garnaaltjes

Gazpacho is een koude soep, meestal rood door het gebruik van tomaat. Ik kies echter voor groen, dé kleur van het voorjaar maar ook van komkommer en avocado

Lees Meer

Kerrie eieren ragout met verse groenten en garnalen

Een kleurrijke en smaakvolle kerrie eieren ragout met verse groenten en Hollandse garnalen is een feestelijke, doordeweekse maaltijd. Hou het simpel!

Lees Meer

Stamppot van paksoi met Hollandse garnalen

Stamppot van paksoi met Hollandse garnalen – Paksoi is niet de meest gebruikte groenten voor een stamppot. Een struik paksoi wordt veel eerder in de wok of allerlei Aziatische gerechten gebruikt. Toch past deze ook prima in de Hollandse keuken.

Lees Meer

Amuse van witlof en garnalen; Slechts 4 ingrediënten

Amuse van witlof en garnalen. Zomaar even tussendoor of als indrukwekkend voorgerecht. Een lepelhapje of amuse waarvoor je slechts 4 ingrediënten nodig hebt

Lees Meer

Garnalencocktail; De klassieker met cocktailsaus

De eeuwig populaire klassieker, de garnalencocktail. Hollandse garnalen met een fluweelzachte cocktailsaus. En het mooiste? Hij is heel simpel om te maken.

Lees Meer

Amuse van zalm, garnalen en avocadomousse

Wil je een keer echt goed voor de dag komen bij je gasten? Serveer dan deze amuse van zalm, garnalen en avocadomousse. Met gemarineerde rammenas.

Lees Meer

Aziatische noedelsalade met Hollandse garnalen

Aziatische noedelsalade met Hollandse garnalen. De Aziatische keuken is een kleurrijke keuken, vaak spannende smaken, mooie combinaties, en toch vaak zo puur en simpel. Eén van mijn favorieten is deze noedelsalade.

Lees Meer

Zelfgemaakte ravioli met een vulling van garnalen en een vulling met spinazie

Een stap voor stap omschrijving voor zelfgemaakte ravioli met een vulling van garnalen en een vulling van spinazie. Met dit recept kan het niet mislukken.

Lees Meer

Bouillabaisse zelf maken; proef de sfeer van Zuid-Frankrijk op je bord

Bouillabaisse is een rijke vissoep met vis, garnalen en mosselen uit Marseille. In de soep serveer je stokbroodjes met een oranje-pittige saus: de rouille.

Lees Meer

Hollandse garnalen op een witlof schuitje

Een heerlijk feestelijk borrelhapje of voorgerecht met Hollandse garnaaltjes op een witlof schuitje dat je zonder koken kunt klaarmaken. Een smaaksensatie!

Lees Meer

Pittig gekruide noedels met courgette en garnalen

Noedels met garnalen; De garnalen in deze pittig gekruide noedels laten zich ook prima vervangen door blokjes kipfilet of tofu.

Lees Meer

Zeetong met een rijke garnalensaus, afgewerkt met rood hoorntjeswier

Al het goede uit de zee leggen we op één bordje. Ik maakte zeetong met een rijke garnalensaus en ik gebruikte rood hoorntjeswier. Dit serveer je met trots!

Lees Meer

Zelf chilisaus maken |Heerlijk bij kip, vis of loempia’s

Huisgemaakte sauzen zijn zoveel lekkerder dan die uit pakjes en flesjes. Mensen die zelf hun chilisaus maken kunnen dan ook applaus van hun gasten rekenen.

Lees Meer

Salade van zeekraal en Hollandse garnalen

Zeekraal heeft van zichzelf al een zoute, zilte smaak en deze salade van zeekraal, met Hollandse garnalen is dus ook een gekookt eitje!

Lees Meer

Paella….een niet te overtreffen Spaans recept

Zomerse paella met kip, chorizo en kabeljauw en gamba’s. Kom in Spaanse sferen met deze heerlijke paella schotel met authentiek recept.

Lees Meer

Oosterse kokossoep met garnalen; tropisch fris en pittig

Deze Oosterse kokossoep met garnalen is een heerlijke zomerse (maaltijd)soep, waarin alle smaken en texturen harmonieus bij elkaar komen.

Lees Meer

Salade van Salanova en gegrilde Sweet Palermo

Met mooie ingrediënten maak je een mooie salade. Dan kan anders dan inspiratieloos een zak sla leegschudden. Salade van Salanova (kluitsla) bijvoorbeeld.

Lees Meer

Aardappelsalade met verse Hollandse garnaaltjes

Een zomerse maaltijd staat zo op tafel. Combineer deze aardappelsalade bijvoorbeeld eens met een kom huisgemaakte aspergesoep. Laat die zomer maar komen.

Lees Meer

Visburgers met kabeljauw en garnalen

Deze visburgers zijn heerlijk sappig, eenvoudig te bereiden en veelzijdig. Deze visburgers met kabeljauw hebben dankzij de toevoeging van garnalen extra bite en een zilte smaak. Lekker met spitskoolstamppot bijvoorbeeld.

Lees Meer