Citroenrisotto met zeekraal, gerookte zalm en garnalen
Een risotto van restjes? Dat kan heel goed. Maar combineer eens mooie, bij elkaar passende smaken zoals in deze citroenrisotto met vis.
Een risotto van restjes? Dat kan heel goed. Maar combineer eens mooie, bij elkaar passende smaken zoals in deze citroenrisotto met vis.
Weer eens wat anders dan de bekende stamppotjes, is deze Vlaamse stoemp met lekkers uit de zee. Heerlijk met mosselen, garnaaltjes en tongschar.
Bouillabaisse is een rijke vissoep met vis, garnalen en mosselen uit Marseille. In de soep serveer je stokbroodjes met een oranje-pittige saus: de rouille.
In zeer korte tijd zet je dit verrukkelijke scampi pannetje op tafel. Ideaal als je vrienden komen eten. Verorber de restjes saus met knapperig brood.
Inspiratie nodig voor tapas? Probeer deze gamba's gesmoord in knoflook. Een populaire lekkernij en heel eenvoudig om te maken. Kan ook met langoustines!
Deze vis-kokos curry heeft een exotisch tintje dankzij de kokosmelk. De krachtige smaken van de gebruikte specerijen maken deze curry helemaal af.
Noedels met garnalen; De garnalen in deze pittig gekruide noedels laten zich ook prima vervangen door blokjes kipfilet of tofu.
In dit vispannetje met asperges tref je vis, groenten en aardappel. Niet moeilijk maar bijzonder smaakvol. Een all-in-one visgerecht.
Een zomerse maaltijd staat zo op tafel. Combineer deze aardappelsalade bijvoorbeeld eens met een kom huisgemaakte aspergesoep. Laat die zomer maar komen.
Een snelle maaltijd? Deze citroenpasta met garnalen en courgette zit bomvol smaak en verse ingrediënten. Heerlijk als je doordeweeks niet zoveel tijd hebt.
Bladerdeeghapjes zijn een feestelijkheid op tafel . Dat geldt nog meer als je ze ook echt zelf gemaakt hebt. Deze bladerdeeghapjes worden zeker gewaardeerd!
Heel eenvoudig, maar ook een echt feestelijke soep. Pastinaak-venkelsoep met garnalen serveer je met trots als voorgerecht. Probeer ook met blauwe kaas!
Aziatische noedelsalade met Hollandse garnalen. De Aziatische keuken is een kleurrijke keuken, vaak spannende smaken, mooie combinaties, en toch vaak zo puur en simpel. Eén van mijn favorieten is deze noedelsalade.
Een stap voor stap omschrijving voor zelfgemaakte ravioli met een vulling van garnalen en een vulling van spinazie. Met dit recept kan het niet mislukken.
Een heerlijk feestelijk borrelhapje of voorgerecht met Hollandse garnaaltjes op een witlof schuitje dat je zonder koken kunt klaarmaken. Een smaaksensatie!
Wij worden zielsgelukkig van kleuren in de keuken. Scampi met romig komkommersausje is zo'n kleurrijk en smaakvol gerecht. Serveer als voorgerecht.
Bitterballen, kaassoufflés en vlammetjes zijn de populairste snacks in de diepvries bij de supermarkt. Maar wij maken graag dit scampi balletje. Jij ook?
Heerlijke saus bij vis, schelpdieren en diverse groenten. Snel gemaakt van drie eieren, boter, wat citroensap en zwarte peper.
Al het goede uit de zee leggen we op één bordje. Ik maakte zeetong met een rijke garnalensaus en ik gebruikte rood hoorntjeswier. Dit serveer je met trots!
Drie heerlijke recepten voor zachte, fluwelige pastinaaksoep, een beetje zoetig van smaak, met een vleugje anijs. Combineren maar!
Lees verderEierragout kennen we nauwelijks meer maar is echt een lekker bijgerecht. Als warme maaltijd met aardappelen en sla, of met...
Lees verderJe hebt een mango gekocht maar weet niet goed hoe je een mango moet snijden. Wij geven je 3 manieren...
Lees verder© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved
Reacties van onze lezers