Zelf chilisaus maken |Heerlijk bij kip, vis of loempia’s
Huisgemaakte sauzen zijn zoveel lekkerder dan die uit pakjes en flesjes. Mensen die zelf hun chilisaus maken kunnen dan ook applaus van hun gasten rekenen.
Geen producten in je winkelmand.
Huisgemaakte sauzen zijn zoveel lekkerder dan die uit pakjes en flesjes. Mensen die zelf hun chilisaus maken kunnen dan ook applaus van hun gasten rekenen.
Zeekraal heeft van zichzelf al een zoute, zilte smaak en deze salade van zeekraal, met Hollandse garnalen is dus ook een gekookt eitje!
Gazpacho is een koude soep, meestal rood door het gebruik van tomaat. Ik kies echter voor groen, dé kleur van het voorjaar maar ook van komkommer en avocado.
Deze visburgers zijn heel eenvoudig te bereiden en deze visburgers met kabeljauw hebben dankzij de toevoeging van garnalen extra bite en een zilte smaak.
Lekker eten van het seizoen? Serveer eens een asperge ragout als voorgerecht of als lunch, maar ook als hoofdgerecht bij pasta, rijst of frieten.
Gebakken of gegrilde scampi's zijn een feest. Dit eenpansgerecht van scampi's is een nog groter feest. Met volop verse groenten en een heerlijke saus.
Een kleurrijke en smaakvolle kerrie eieren ragout met verse groenten en Hollandse garnalen is een feestelijke, doordeweekse maaltijd.
Stamppot is nog altijd populaire winterkost. Stamppot van paksoi is een mooie variatie op de bij ons bekende winterse stamppotten. Even geen boerenkool, zuurkool of hutspot, maar een stamppot met een Oosters tintje.
Gerookte zalmbonbons worden heel speciaal als je ze vult met een garnalenmousse. Een fantastisch en eenvoudig voorgerecht met vis in de hoofdrol.
Amuse van witlof en garnalen. Zomaar even tussendoor of als indrukwekkend voorgerecht. Een lepelhapje of amuse waarvoor je slechts 4 ingrediënten nodig hebt
Een moderne variant op de garnalencocktail. Lekker fris door de avocadocrème en gezonder dan de variant met mayonaise. Met een koekje van Parmezaanse kaas.
Deze pasta met garnalen krijgt een heerlijke frisse twist door de romige citroensaus waarin de garnalen worden gegaard. Snel, makkelijk en erg lekker.
Wil je een keer echt goed voor de dag komen bij je gasten? Serveer dan deze amuse van zalm, garnalen en avocadomousse. Met gemarineerde rammenas.
Zomerse paella met kip, chorizo en kabeljauw en gamba's. Kom in Spaanse sferen met deze heerlijke paella schotel met authentiek recept.
Serveer dit garnalenhapje met grapefruit als lunch op een cracker of geroosterde boterham, of als hapje bij de borrel op een toastje of stukje stokbrood.
Met deze gestoofde scampi van de barbecue kan je heerlijk even gaan zitten in de tuin, terwijl het potje rustig staat te stoven.
Met mooie ingrediënten maak je een mooie salade. Dan kan anders dan inspiratieloos een zak sla leegschudden. Salade van Salanova (kluitsla) bijvoorbeeld.
Vis en asperges, een mooie combi! Vandaag een gerechtje van Witte asperges met zalm en garnalen in een heerlijke saffraansaus. Een feest op je lentebuffet.
Zet vandaag eens een supersnelle salade maar echt smaakvolle salade op tafel van yoghurt, bleekselderij en Hollandse Garnalen.
Zuivelspread voor een toastje, voor de boterham of in een saus? Maak die zuivelspread eens zelf! Gebruik verse ingrediënten en...
Lees verderEchte fish & chips van kabeljauw in een verrukkelijk krokant beslag. Fish & Chips is razend populair. Zelf maken is...
Lees verderZelf visbouillon maken is zo gepiept. Vertel je visboer wat je gaat maken, en hij helpt je aan de lekkerste...
Lees verder© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved
Reacties van onze lezers