Tag: Vis – Garnalen

Hollandse garnalen

Hollandse garnalen, dat is een streekproduct van topklasse. Het is de specialiteit van de Hollandse vissers. In de grootste garnalenhaven (Lauwersoog - Groningen) worden de garnalen aangevoerd. Met grote netten worden de Hollandse garnalen met kotters uit zee gesleept. Om ze goed te kunnen bewaren worden ze aan boord direct ...

Garnalentosti

Deze garnalentosti's zijn een heerlijke verrassing voor je lunch. De sambal geeft het extra pit en je gelooft het niet, maar we gebruiken ook pindakaas, taugé en bosuitjes. 4 sneetjes (bruin)brood 50 gram garnalen 25 gram taugé 1 bosuitje, in flinterdunne reepjes 2 theelepels sambal 4 eetlepels pindakaas boter Besmeer ...

Zeeuwse mosselrisotto met Hollandse Garnaaltjes

Dit is echt een toppertje voor de liefhebbers van Zeeuwse mosselen. Een pachtige, romige risotto met verse Zeeuwse mosselen en Hollandse garnaaltjes. Dat wordt zeker smullen. 500 gram schoongemaakte mosselen 200 gram Hollandse garnalen 1 kleine ui ruim 1 liter visbouillon (van tablet) 15 gram boter 2 eetlepels olijfolie 400 ...

Pagina 4 van 4 1 3 4

Uitgelicht

Nieuwe recepten

Handige kooktips

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten