Kalfsgehaktballetjes met champignons in roomsaus
Serveer kalfsgehaktballetjes met champignons in roomsaus met gnocchi, pasta of aardappels en verse groenten of een salade.
Serveer kalfsgehaktballetjes met champignons in roomsaus met gnocchi, pasta of aardappels en verse groenten of een salade.
Probeer maar eens. Kipgehaktballetjes met (homemade) kruidenpaneermeel, een uien-speksaus (licht gezoet met appelstroop) en een stamppot van savooiekool.
Het recept voor Oma's gehaktballen in een heerlijke jus. Vroeger gemaakt op het petroleumstel, nu in de pan maar volgens hetzelfde recept.
Wil je eens een andere gehaktbal dan de bekende, Hollandse gehaktbal, ga dan eens voor de lekker pittige Tex-Mex gehaktballen.
Verwerk een restje pompoen tot crème en jij kunt bij de maaltijd of bij de borrel deze heerlijke gehaktballetjes met pompoencrème serveren.
Deze Spaanse gehaktballetjes ( Albondigas ) worden vaak opgediend in een heerlijke tomatensaus of in een pittige saus met paprika en komkommer.
Gehaktballetjes op de borreltafel saai? Ontdek deze lamsgehaktballetjes. Echt lekker en deze lamsgehaktballetjes zorgen opnieuw voor feest bij de borrel.
De echte gehaktballen met kaas. Zo'n gehaktbal waar de kaas uitloopt als je deze opensnijdt. Inclusief tips voor het beste resultaat.
Gehaktballetjes in saté- of tomatensaus is voor iedereen wel bekend. Deze kipgehaktballetjes in sinaasappelsaus zijn eens iets anders en verrassend lekker.
Je kent de Albondigas vast wel uit de tapasbar. Deze Spaanse gehaktballetjes kun je ook heel eenvoudig zelf maken met een heerlijke tomatensaus.
Serveer deze borrelballetjes met een heerlijke dipsaus en je gasten zullen niet kunnen stoppen met dippen en eten.
Gehaktballen in jus zoals oma die maakte. Geen kant-en-klaar bal, maar die lekkere zelfgedraaide gehaktballen waar iedereen dol op is.
Gevulde gehaktballen; iets heel anders dan de traditionele bal. Snijd de bal open en de vulling loopt eruit, zo heb je een sappige gehaktbal met saus.
Misschien is dit niet het mooiste gerecht, maar deze gehaktballetjes in ei-citroensaus moet je echt eerst even proeven. Een lekkernij uit de Griekse keuken.
Zweedse gehaktballetjes, of kötbullar, zijn heerlijk gehaktballetjes die je nu mooi zelf kunt maken. Hoef je niet meer naar Ikea en ze smaken veel beter!
Freekeh is een gezond graanproduct uit het Midden Oosten, je gebruikt het dus zoals bijvoorbeeld rijst of couscous. Meteen kreeg ik het idee om freekeh te combineren met heerlijke Oosterse smaken zoals vijgen, munt, amandelen en lamsvlees.
Deze gehaktballetjes met feta op een witlof stoofpotje met pepersaus is een klassieker bij Arianne thuis, sterker nog: door dit recept hebben haar kinderen witlof leren eten! Een lekker recept voor door de week! Gewoon en toch anders.
Deze Bifteki zijn niet moeilijk te maken en ze smaken minstens net zo lekker als bij de Griek. Maak er helemaal een feestje van en rooster ze eens op de barbecue!
Deze Griekse gehaktballetjes uit het Noorden van Griekenland zijn ware smaakbommetjes. Naast kruiden zitten er ook allemaal specerijen in, die zorgen voor een prachtige smaakbalans. Je serveert ze in een saus van tomaat en courgette en ze smaken lekker bij rijst of korte pasta.
Drie heerlijke recepten voor zachte, fluwelige pastinaaksoep, een beetje zoetig van smaak, met een vleugje anijs. Combineren maar!
Lees verderQuiche Lorraine is een echte Franse klassieker. Gevuld met prei ( of bosuien ) en gerookte spekblokjes. Ideaal als je...
Lees verderWaar moet je op letten bij het kopen van een rijpe mango. Gebruik hiervoor je zintuigen, kijk, voel en ruik...
Lees verder© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved
Reacties van onze lezers