Tag: Vlees – Gehaktballen

Oma’s gehaktballen

Het recept voor Oma's gehaktballen in een heerlijke jus. Vroeger gemaakt op het petroleumstel, nu in de pan maar volgens hetzelfde recept.

Gehaktballen in jus

Gehaktballen in jus zoals oma die maakte. Geen kant-en-klaar bal, maar die lekkere zelfgedraaide gehaktballen waar iedereen dol op is.

Freekeh met lamsgehaktballetjes

Freekeh is een gezond graanproduct uit het Midden Oosten, je gebruikt het dus zoals bijvoorbeeld rijst of couscous. Meteen kreeg ik het idee om freekeh te combineren met heerlijke Oosterse smaken zoals vijgen, munt, amandelen en lamsvlees.

Bifteki (Griekse gehaktballen)

Deze Bifteki zijn niet moeilijk te maken en ze smaken minstens net zo lekker als bij de Griek. Maak er helemaal een feestje van en rooster ze eens op de barbecue!

Griekse gehaktballetjes met tomaat en courgette

Deze Griekse gehaktballetjes uit het Noorden van Griekenland zijn ware smaakbommetjes. Naast kruiden zitten er ook allemaal specerijen in, die zorgen voor een prachtige smaakbalans. Je serveert ze in een saus van tomaat en courgette en ze smaken lekker bij rijst of korte pasta.

Uitgelicht

Nieuwe recepten

Handige kooktips

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten