Grote ravioli met gerookte zalm
Ga de uitdaging aan en maak zelf grote ravioli met gerookte zalm. Door de pasta zelf te vullen creëer je een uniek en smakelijk voorgerecht.
Ga de uitdaging aan en maak zelf grote ravioli met gerookte zalm. Door de pasta zelf te vullen creëer je een uniek en smakelijk voorgerecht.
Met dit recept voor tartaar van gerookte zalm maak je in een handomdraai een smaakvol voorgerecht waar je met recht trots op kunt zijn.
Ben je op zoek naar een spectaculair voorgerecht met vis, dan is deze open lasagne met gerookte paling en kruidensaus de perfecte keuze.
Deze zalmmousse van gerookte zalm is niet alleen lekker als voorgerecht. Serveer hem ook eens op een sandwich als lunch of op de borrelplank.
Een fluweelzachte aardappelsoep met gerookte paling. Zo zet je met maar weinig ingrediënten een heerlijke luxe soep op tafel.
Een salade met gerookte vis is echt genieten. Heerlijk knapperige salade met zacht zilte stukken vis, wie houdt daar nu niet van?
Zalm, paling en heilbot vormen de basis van dit trio van gerookte vis. Dit voorgerecht is de perfecte start van een feestelijk etentje.
Een koud gerecht met rijst, veel groenten en gerookte vis. Poké bowl met gerookte vis is erg lekker en makkelijk vooraf te maken.
Zin in pasta met vis? Maak dan eens deze verrassend lekkere pasta met gerookte makreel, champignons en courgette.
De lekkerste manier om gerookte paling te eten is gelijk ook de eenvoudigste. Paling op toast, sterk door zijn eenvoud!
Carpaccio van ossenhaas kennen we allemaal. Maak ook eens carpaccio van gerookte heilbot. Serveer ook gerookte vis op een creatieve manier
Eet gerookte makreel eens warm en maak een broodje hete makreel. Pittig gekruide makreel en zoetzure groente in een lekker knapperig broodje.
Een heerlijk zomers hoofdgerecht is paling met aardappelsalade en boontjes. Ideaal op een warme dag als je trek hebt in verse vis.
Verras je gasten en serveer vis eens lekker luxe met dit heerlijke hapje van gerookte heilbot met avocado en venkel.
Gerookte zalm is voor iedere visliefhebber een genot. Koud of warm gerookt deze gezonde vette vis smaakt altijd, van ontbijt tot borrel.
Recepten met garnalen, je kunt er niet genoeg van hebben. Lekker, gezond, en in veel gerechten te gebruiken. Kook ook eens met garnalen!
Check het recept of lees de infoDit bijgerecht is heerlijk bij een stukje vlees of wild. Spruitjes met cranberry's en geitenkaas passen dus prima in een feestdagenmenu!
Check het recept of lees de infoMaak de leukste en lekkerste decoraties met bijna geen moeite. Decoreren met zoetzure groenten geeft je gerecht net dat beetje extra.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers