Recepten om zelf te maken



Onderwerp "spaghetti"

Terug naar homepage


Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara, kookplezier voor de herfst. Deze klassieker kunnen we rekenen tot de budgetgerechten en staat ook nog eens heel snel op tafel.

Lees Meer

Spaghetti met cantharellen en provencaalse kip

Een pastamaaltijd is zoveel meer dan een zak pasta en een pot saus. Spaghetti met cantharellen en spek is echt lekker nazomeren met verse ingrediënten.

Lees Meer

Italiaanse pasta met mosselen

Italiaanse pasta met mosselen: een geniale combinatie, met knoflook, pepertjes en nog slechts een paar andere ingrediënten. Simpelweg lekker.

Lees Meer

Pasta met tuinboontjes

Pasta con le fave! Hoor je denken: klinkt goed, gaan we doen! Als ik zeg pasta met tuinboontjes, nog steeds? Terwijl het echt heel lekker is, zolang je die bonen maar dubbel dopt. Dus niet alleen uit de peul maar ook dat vaak wat harde bittere schilletje eraf.

Lees Meer

Spaghetti Bolognese; vol van smaak

Spaghetti Bolognese; vol van smaak. Met dit recept geen waterige tomatensaus, maar een volle, smakelijke vleessaus, zoals de Bolognesesaus bedoeld is. Niet moeilijk, alleen wat geduld nodig.

Lees Meer

Vis uit Blik recept: Tonijnspaghetti met kappertjes en olijven

Vis uit Blik recept: Tonijnspaghetti met kappertjes en olijven Tonijn, we hebben allemaal wel een blikje in de kast staan voor de lekkere trek, een tonijnsalade op een broodje of om de salade wat meer smaak te geven. Gek genoeg

Lees Meer

Spaghetti met boerenkool; Simpel superfood

Spaghetti met een boerenkool-kaas pesto. Simpel, gezond en vegetarisch. Gemaakt met boerenkool v.d. stronk. Lang niet overal verkrijgbaar, maar hier lees je waar wel.

Lees Meer

Spaghetti met verse zeevruchten

Spaghetti, de eindeloze inspiratiebron. Gebruik vandaag eens verse zeevruchten, van mosselen tot garnalen om je spaghetti tot een feestmaal om te toveren.

Lees Meer

Spaghetti met kip en pesto

Op een dag had ik alleen maar kipfilet en champignons in huis. Het was slecht weer en ik had geen zin om boodschappen te doen. Ik keek in de kelder en vond er een potje pesto en een pakje kookroom. Met

Lees Meer

Mediterrane Spaghetti met courgette en tomaat

Mediterrane Spaghetti met courgette en tomaat. Spaghetti is altijd lekker, maar deze is vegetarisch met lekkere groente en kruiden, op smaak gebracht met Parmezaan en balsamico. Echt een lekkere lichte lunch of bij warm weer een lekker bordje om in de

Lees Meer

Spaghetti met garnalen in tomaten-roomsaus

Spaghetti met garnalen in tomaten-roomsaus. Pasta met garnalen is altijd lekker en eet het dan ook graag. Deze heb ik ietwat pittig en lekker romig gemaakt. Het romige maakt hem extra lekker. Voor een beetje pit wat druppels tabasco erbij en

Lees Meer

Pasta aglio olio met tomaten, rucola en Parmezaan

Pasta aglio olio met tomaten, rucola en Parmezaan. Dit is een wel hele bekende Italiaanse pasta die wereldwijd heel veel wordt gegeten. Wij hadden hem gegeten in de tuin want het was eens mooi weer. Hij is lekker pittig, maar ook

Lees Meer

Spaghetti met pittige tomatensaus en Parmezaan

Spaghetti met pittige tomatensaus en Parmezaan. Nog een lekker bord pasta met heel veel soorten smaak. Het hoeft niet altijd met gehakt of vis. Een bordje pasta met een luxe, pittige, veredelde tomatensaus is ook erg lekker. Ook dit is een

Lees Meer

Spaghetti Funghi Porcini met een twist

Dit is weer eens een andere versie van het opdienen van een toppasta met dien verstande dat dit een heuse traditionele Italiaanse delicatesse is met een beetje extra (2 pers.). 300 gr spaghetti 1 zakje à 30 gr funghi porcini

Lees Meer

Pasta met knoflook, tomaat, basilicum en garnalen

Pasta met knoflook, tomaat, basilicum en garnalen. Nu het lente is hoeft niemand meer zware winterkost. Het was overigens behoorlijk warm hier buiten gisteren en koos voor veel, voor Italiaanse smaken en voor de zon Deze pasta met al zijn smaken

Lees Meer

Pasta Bolognese

Pasta Bolognese – Er zit een voordeel aan dit gerecht en een nadeel. Om met het laatste te beginnen; je moet er op tijd aan beginnen. De saus moet zo’n anderhalf uur inkoken en het hak- en snijwerk moet je

Lees Meer

Super lekkere, snelle macaronischotel met gehakt

Als je eens weinig zin hebt of weinig tijd hebt en toch lekker en verantwoord wilt eten dan is dit een recept wat heel snel te maken is. Het is in een handomdraai klaar en staat dan dampend op tafel.

Lees Meer

Spaghetti met huisgemaakte pesto

Lekker vers, en bijzonder eenvoudig gemaakt, is deze pastaschotel. Je maakt zelf de pesto en dat is dan ook direct de enige toevoeging aan je salade. Serveer met pepperonata. 300 gram spaghetti 2 eetlepels pijnboompitten 75 gram Parmezaanse kaas 1

Lees Meer

Spaghetti met pancetta en doperwten

Spaghetti geef je een echt Italiaans tintje mee met Pancetta. Dit gerecht heeft echt karakter en met de verse ingrediënten een perfecte pasta voor een warme dag.

Lees Meer