Tag: Groente

Groente eten is in. Het eten van verse groente is gezond en een uitdaging in de keuken. We hebben het dan natuurlijk niet over het leegschudden van een zak gesneden groente, maar over het echt en smaakvol bereiden van verse groente. Kroppen, knollen en blaadjes zijn de nieuwe uitdaging.

Zelfgemaakte groenteburgers

Voor wie zin heeft in een broodje burger zonder vlees. De zelfgemaakte groenteburgers zijn een lekkernij en helemaal niet zo moeilijk om te maken.

Botersla: Die moet je plukken!

Botersla: Die moet je plukken! Botersla, ook wel kropsla, is weer terug van weggeweest! En welke lekkere dingen maak je met botersla? We geven drie recepten

Kiemgroenten, zaden met power!

Kiemgroenten zijn niet alleen erg lekker, ze zijn ook nog eens een goede bron van veel vitaminen en mineralen. Ze bevatten grote hoeveelheden anti-oxidanten en worden daarom niet voor niets “powerfood” genoemd.

Uien; Ontdek de varianten

De ui staat in de top 3 van 's werelds meest gegeten groenten. Niet voor niets, want ook jij hebt waarschijnlijk altijd uien in huis. Deze bollen zijn echte smaakmakers in vele gerechten. Maar wat weten we eigenlijk van de ui? Er zijn meerdere soorten, en als je eens rond ...

Vruchtgroenten; een handig overzicht met tips

Vruchtgroenten zijn groenten waarbij de zaadjes worden beschermd door een vrucht, zoals tomaat, komkommer en paprika. Boordevol informatie en tips voor het kopen, bewaren en bereiden. Met verwijzingen naar onze recepten.

Komkommer; zó groeit ie bij de teler

Komkommer, iedereen kent deze groente en velen van ons stoppen hem regelmatig in het winkelwagentje. Maar hoe groeit deze groente eigenlijk? En wat komt er allemaal bij kijken? Lekker Tafelen ging op bezoek en zocht het uit.

Pagina 4 van 6 1 3 4 5 6

Uitgelicht

Nieuwe recepten

Kooktips

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten