Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Bladeren door tag

Groenten

Groenten zijn in. Het eten van verse groenten is gezond en een uitdaging in de keuken. We hebben het dan natuurlijk niet over het leegschudden van een zak gesneden groenten, maar over het echt en smaakvol bereiden van verse groenten. Kroppen, knollen en blaadjes zijn de nieuwe uitdaging.

Raapstelen

Raapstelen - Raapstelen, raapsteeltjes, kelen, keeltjes, bladmoes of snijmoes verschillende namen die allemaal voor de zelfde voorjaarsgroente worden gebruikt. Raapstelen is denk ik de meest gebruikte daarom is dat ook de naam die ik hier zal gebruiken. Raapstelen, wat zijn het?
Lees verder...

Stamppot rauwe andijvie met pesto en gedroogde tomaatjes

Oer Hollandse stamppot, maar met een Italiaans tintje. De stamppot rauwe andijvie met pesto en gedroogde tomaatjes is net even anders. Probeer het maar. Bovendien wordt deze stamppot rauwe andijvie een beetje chiquer gepresenteerd dan gemiddeld. Zo maak je van de klassieke stamppot rauwe andijvie een bourgondisch feest.
Lees verder...