Tag: Noten – Hazelnoten

Ravioli funghi porcini met hazelnotensaus

Ravioli funghi porcini met hazelnotensaus Uit je werk thuiskomen en dan snel iets te eten maken, dat kan met dit recept. Met kant- en- klare ravioli fungi porcini (ravioli met een vulling van eekhoorntjesbrood ) uit de koeling van je supermarkt, zet je zo iets lekkers op tafel. Voor een ...

Panforte nero bakken

 Panforte nero bakken In het najaar en rond de kerstperiode bak ik graag een panforte. Deze panforte wordt ook wel panforte nero genoemd. Panforte is een Italiaanse “dolce tipico” uit Siena. Dolce betekent zacht of zoet en de term wordt onder andere gebruikt om (zoet) banket  en desserts mee aan ...

Panforte uit Siena

Panforte uit Siena De bladeren komen met kliko’s tegelijk mijn tuin in waaien. Herfst, ineens is het volop herfst. Voor mij betekent de herfst, meer dan de andere seizoenen: koken en bakken met noten. Je ziet de verse notenoogst nu in de winkels liggen en dat brengt me bij de panforte, ...

Rode bietendip met za’atar

Rode bietendip met za’atar Om je een idee te geven wat je zoal kunt doen met de specerijenmelange “za’atar”,  (Original Spices door Jonnie Boer) maakte ik een rode bietendip met za'atar als belangrijk ingrediënt. Het is echt een verrukkelijke dip voor Turks brood, pitabrood, eigenlijk al het brood waar je mee kan ...

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten