Sperziebonen salade met hazelnoot en mustardcress
Een volledig homemade sperziebonen salade is helemaal niet ingewikkeld. Je moet gewoon de juiste smaken combineren.
Een volledig homemade sperziebonen salade is helemaal niet ingewikkeld. Je moet gewoon de juiste smaken combineren.
Nougat of noga met eiwitten, noten en honing, kun je nu ook zelf maken, dankzij dit stap-voor-stap recept voor een 'sticky' homemade nougat.
In Egypte dippen ze hun brood eerst in de olijfolie om dat stukje vervolgens in de Dukkah te dippen. En Dukkah kun je heel simpel zelf maken.
Met hazelnoten in huis zelf hazelnootpasta maken. Dat is een verrassing op je boterham, zo lekker at je hazelnootpasta niet eerder.
Mijn eigen recept voor een hazelnootschuimtaart ontstaan aan de hand van het bekende hazelnootschuimtaart van Maison Kelder. Probeer het ook eens!
Veggie kidz: gezond koken voor je kinderen Het is een hele uitdaging om kinderen gezond op te voeden. Gezonde voeding is belangrijk voor de groei van kinderen. Zo kunnen ze beter leren, met vriendjes buitenspelen, gelukkig opgroeien en noem maar op. Maar soms is het wel erg moeilijk om kinderen ...
Ravioli funghi porcini met hazelnotensaus Uit je werk thuiskomen en dan snel iets te eten maken, dat kan met dit recept. Met kant- en- klare ravioli fungi porcini (ravioli met een vulling van eekhoorntjesbrood ) uit de koeling van je supermarkt, zet je zo iets lekkers op tafel. Voor een ...
De combinatie is niet nieuw, veel mensen hebben al hoe ontdekt hoe lekker deze ingrediënten samen zijn. Maar, ik spreek nu toch van een feestje op je bord met rode biet, granité van biet, geitenkaas en hazelnoten, want een feestje is het dit gerecht! Ik heb de combinatie ietsje luxer ...
Panforte nero bakken In het najaar en rond de kerstperiode bak ik graag een panforte. Deze panforte wordt ook wel panforte nero genoemd. Panforte is een Italiaanse “dolce tipico” uit Siena. Dolce betekent zacht of zoet en de term wordt onder andere gebruikt om (zoet) banket en desserts mee aan ...
Panforte uit Siena De bladeren komen met kliko’s tegelijk mijn tuin in waaien. Herfst, ineens is het volop herfst. Voor mij betekent de herfst, meer dan de andere seizoenen: koken en bakken met noten. Je ziet de verse notenoogst nu in de winkels liggen en dat brengt me bij de panforte, ...
Rode bietendip met za’atar Om je een idee te geven wat je zoal kunt doen met de specerijenmelange “za’atar”, (Original Spices door Jonnie Boer) maakte ik een rode bietendip met za'atar als belangrijk ingrediënt. Het is echt een verrukkelijke dip voor Turks brood, pitabrood, eigenlijk al het brood waar je mee kan ...
Karnemelk: een zuivelproduct waar je veel meer mee kan dan alleen maar drinken, gebruik het ook eens om mee te koken en te bakken.
Check het recept of lees de infoEen hele kip op tafel? Maak eens deze scharrelkip in sinaasappel marinade. Heerlijk bruin gebakken met zo'n krokant velletje. Hmmm
Check het recept of lees de infoBijna niemand wil zelf soezen maken. Het lijkt veel werk en ze kunnen mislukken. Maar met dit recept en deze tips bak jij perfecte soezen.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers