Garnalencocktail; De klassieker met cocktailsaus
De eeuwig populaire klassieker, de garnalencocktail. Hollandse garnalen met een fluweelzachte cocktailsaus. Super simpel, super lekker!
Geen producten in je winkelmand.
De eeuwig populaire klassieker, de garnalencocktail. Hollandse garnalen met een fluweelzachte cocktailsaus. Super simpel, super lekker!
Een zomerse maaltijd staat zo op tafel. Combineer deze aardappelsalade bijvoorbeeld eens met een kom huisgemaakte aspergesoep. Laat die zomer maar komen.
Bladerdeeghapjes zijn een feestelijkheid op tafel . Dat geldt nog meer als je ze ook echt zelf gemaakt hebt. Deze bladerdeeghapjes worden zeker gewaardeerd!
Een voortreffelijk pastagerecht met zowel Hollandse als Italiaanse ingrediënten. Spaghetti met Hollandse garnalen, verse venkel en Tallegio kaas uit Italië
Aziatische noedelsalade met Hollandse garnalen. De Aziatische keuken is een kleurrijke keuken, vaak spannende smaken, mooie combinaties, en toch vaak zo puur en simpel. Eén van mijn favorieten is deze noedelsalade.
Een stap voor stap omschrijving voor zelfgemaakte ravioli met een vulling van garnalen en een vulling van spinazie. Met dit recept kan het niet mislukken.
Een heerlijk feestelijk borrelhapje of voorgerecht met Hollandse garnaaltjes op een witlof schuitje dat je zonder koken kunt klaarmaken. Een smaaksensatie!
Al het goede uit de zee leggen we op één bordje. Ik maakte zeetong met een rijke garnalensaus en ik gebruikte rood hoorntjeswier. Dit serveer je met trots!
Zeekraal heeft van zichzelf al een zoute, zilte smaak en deze salade van zeekraal, met Hollandse garnalen is dus ook een gekookt eitje!
Gazpacho is een koude soep, meestal rood door het gebruik van tomaat. Ik kies echter voor groen, dé kleur van het voorjaar maar ook van komkommer en avocado.
Deze visburgers zijn heel eenvoudig te bereiden en deze visburgers met kabeljauw hebben dankzij de toevoeging van garnalen extra bite en een zilte smaak.
Een kleurrijke en smaakvolle kerrie eieren ragout met verse groenten en Hollandse garnalen is een feestelijke, doordeweekse maaltijd.
Stamppot is nog altijd populaire winterkost. Stamppot van paksoi is een mooie variatie op de bij ons bekende winterse stamppotten. Even geen boerenkool, zuurkool of hutspot, maar een stamppot met een Oosters tintje.
Gerookte zalmbonbons worden heel speciaal als je ze vult met een garnalenmousse. Een fantastisch en eenvoudig voorgerecht met vis in de hoofdrol.
Amuse van witlof en garnalen. Zomaar even tussendoor of als indrukwekkend voorgerecht. Een lepelhapje of amuse waarvoor je slechts 4 ingrediënten nodig hebt
Een moderne variant op de garnalencocktail. Lekker fris door de avocadocrème en gezonder dan de variant met mayonaise. Met een koekje van Parmezaanse kaas.
Deze pasta met garnalen krijgt een heerlijke frisse twist door de romige citroensaus waarin de garnalen worden gegaard. Snel, makkelijk en erg lekker.
Serveer dit garnalenhapje met grapefruit als lunch op een cracker of geroosterde boterham, of als hapje bij de borrel op een toastje of stukje stokbrood.
Vis en asperges, een mooie combi! Vandaag een gerechtje van Witte asperges met zalm en garnalen in een heerlijke saffraansaus. Een feest op je lentebuffet.
Zuivelspread voor een toastje, voor de boterham of in een saus? Maak die zuivelspread eens zelf! Gebruik verse ingrediënten en...
Lees verderDeze geurige stoofpot is rijk gevuld met rundvlees en varkensvlees, maar ook veel verse groenten en aardappels. Haal meer uit...
Lees verderZelf visbouillon maken is zo gepiept. Vertel je visboer wat je gaat maken, en hij helpt je aan de lekkerste...
Lees verder© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved
Reacties van onze lezers