Halloumi taco met radijsjes; met een spread van spinazie
De Mexicaanse taco kent iedereen. Maar wij willen je gek maken met een hele andere taco. De halloumi taco met radijsjes. Durf jij het aan?
De Mexicaanse taco kent iedereen. Maar wij willen je gek maken met een hele andere taco. De halloumi taco met radijsjes. Durf jij het aan?
Als je de nazomer of de herfst op tafel wil zetten serveer je een heerlijke halloumi salade met vijgen en een zelfgemaakte vinaigrette.
Koken met verse ingrediënten is variëren met smaken, kleuren en structuren. Deze vegetarische spiezen met halloumi zijn het resultaat.
Feta klinkt heel gewoontjes toch? Toch gaat er achter de originele feta ( witte kaas uit Griekenland ) een hele wereld schuil.
Er wordt in Nederland op allerlei boerderijen fantastische kaas gemaakt. Koop jij kaas in de supermarkt? Kies eens vaker voor lokale kaas!
In Nederland wordt heel veel kaas geproduceerd. Dit gebeurt zowel fabrieksmatig als op kaasboerderijen. Kies jij fabriekskaas of boerenkaas?
Dit knoflook-kaasbrood is makkelijk en snel te maken, zit bomvol smaak en is echt heerlijk bij de soep of een lekker bord pasta.
Ontdek de kracht van Port en Kaas. Dat houdt niet op bij blauwe kaas en port. Er is veel mogelijk. Leer combineren door te experimenteren!
De heerlijke combinatie van friszuur met licht peperachtig wordt gebruikt in deze citroen-basilicum spread. Lekker fris en een beetje anders.
Iets te vieren? Met deze geitenkaas hapjes verander je een doodgewone avond in een kleurrijke party. Mooi en heel smaakvol.
Troostvoedsel of een guilty pleasure? Deze Oreo brownnies met een topping van roomkaas zijn natuurlijk zalig, maar je zet ze niet wekelijks op tafel.
Een niet alledaagse combinatie, maar zeker het proberen waard. Druiven- geitenkaassalade met een dressing van honing, mosterd en frambozenazijn.
Een carpaccio maak je officieel alleen van ossenhaas, maar deze in laagjes gepresenteerde Koolrabi wordt ook wel 'carpaccio' genoemd. Met pompoenpitolie.
Eerlijke buffelmozzarella gewoon uit Nederland
Van huisgemaakte pasta maakt u pastarolletjes. Deze worden gevuld met spinazie, gehakt en ricotta. Afgedekt met een kaassaus kan het de oven in.
Een broodje kaas kan ons al inspireren. Want waarom zou je het niet eens anders doen. Serveer jouw broodje kaas vandaag uit de oven met kaas die bij je past
Deze met Nutella gevulde bladerdeegpakketjes, ook wel fagotinni genoemd, zijn misschien wel de ultieme Guilty Pleasure en ook nog eens supersnel gemaakt.
Kiprollade; zet een echt lekker kippetje op tafel door deze te vullen met geitenkaas en verse spinazie. De rollade krijgt een knapperig bacon jasje en wordt bereid in de oven maar kan ook perfect op de barbecue.
Met verse ingrediënten maak je mooie gerechten. Dat hoeft niet ingewikkeld! Vijgen en parmaham met wat geitenkaas maken dit voorgerecht
Ontdek de Herderham in deze verse tagliatelle. Heerlijk met ricotta. Dit gerecht staat supersnel op tafel en verbergt verrassend mooie smaken.
Kaasfonduen is eenvoudig genieten van een heerlijke maaltijd. Een kaasfondue met 3 soorten kaas maken we uiteraard met Zwitserse kazen.
Brie frituren is niet het eerste wat in je opkomt. Hier een super eenvoudig recept voor gefrituurde brie. Maak het zo luxe als je zelf wilt.
Waarschijnlijk het meest makkelijke recept ooit, deze dip van feta en citroen. Enkele ingrediënten kort mengen, et voilà. Je gasten zullen echt smullen.
Deze kip ovenschotel is niet alleen lekker maar ook makkelijk. De oven doet het meeste werk. Heerlijk romig door het gebruik van mascarpone.
Hollandse Kaas, onze nationale trots! En dat gaat tegenwoordig veel verder dan Goudse en Edammer. Maak kennis met nieuwe soorten!
Een heerlijke en snelle kaasfondue maak je met (Vacherin) Mont d’Or. Lekker als maaltijd met een salade maar ook lekker op de borreltafel.
Kaas is zoveel meer dan alleen bij de borrel of op de boterham! Ontdek blauwe kaas dressing. Heerlijk bij vlees, vis en groenten.
Kaassoep is een verwarmende en vullende soep voor koude dagen. Probeer deze eenvoudige kaassoep met spekjes en croutons maar eens!
Serveer eens huisgemaakte kaaskroketjes bij de borrel. We vullen ze met Manchego en Oude Boerenkaas en paneren ze met zelfgemaakt paneermeel.
Een broccoliburger; verrassend lekker voor als je eens een dagje geen vlees bij je maaltijd wilt. Vul hem met camembert of gebruik een andere smeltkaas.
Bij Lekker Tafelen vind je makkelijke recepten om zelf te maken. Alle recepten op deze website zijn door ons zelf gemaakt en gefotografeerd. Ieder recept heeft verse ingrediënten in de hoofdrol. Hier vind je smaak, hier vind je gezonde recepten, hier weet je wat je eet, hier eet je met de seizoenen mee. En als jij deze leuke recepten ook zelf gaat maken zul je ontdekken dat je ze met trots serveert.
Tafel lekker !!
Rijnenborghstraat 22
3431 EZ Nieuwegein
Tel: 030 – 2072820
Mail: info@lekkertafelen.nl
KvK: 74097938
© 2025 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved.
Reacties