Stoofpot van kalfsschouder; De dag erna nog lekkerder
Een feest van goed vlees, verse ingrediënten en geurende specerijen. Krijg je eters? Maak dan deze stoofpot met kalfsschouder.
De lekkerste recepten met kalfsvlees. Gemaakt en getest in onze eigen keukens. Van kotelet tot rollade. Ontdek kalfsvlees! Dat is Lekker Tafelen.
Een feest van goed vlees, verse ingrediënten en geurende specerijen. Krijg je eters? Maak dan deze stoofpot met kalfsschouder.
Involtini di vitello; deze kalfsvleesrolletjes uit Italië kun je op meerdere manieren vullen. Spek, ham, kaas en wat salie bijvoorbeeld.
Heb je nooit kalfswangen gegeten? Probeer dan dit recept voor kalfswangen in rode wijn. Beslist het lekkerste stukje stoofvlees van het kalf!
Biefstuk? Meestal gaat dat over rundvlees. Kies ook eens voor kalfsbiefstuk. We leggen uit hoe je de perfecte kalfsbiefstuk bereidt.
Een stoere kalfskotelet bakken is niet moeilijk maar vergt wel aandacht en liefde. Een kalfskotelet bakken kan in de pan of op de barbecue.
Zelf kroketten maken is echt niet zo moeilijk als het lijkt. Kies dan eens voor heerlijke kalfskroketten. Je weet niet wat je proeft!
Een lekker Hollands balletje, maar dan anders? Maak dan eens deze heerlijke Hollandse gehaktballen van kalfsgehakt. Die moet je proeven!
Deze kalfssoep is lekker licht, en dus ook heel geschikt als voorgerecht. We vullen de soep met prei en gehaktballetjes van kalfsgehakt.
De lekkerste kalfsragout maak jezelf. Ragout maken is helemaal niet moeilijk en het effect is vaak geweldig. Ook voor je dagelijkse maaltijd!
Er mag best wat meer kalfsvlees gegeten worden in Nederland. Tijd om te gaan stoven met kalfsvlees. Lekker Tafelen heeft de recepten voor je!
Een kalfsschnitzel met parmaham en salie is een klassieker. Beter bekend als Saltimbocca. De naam betekend letterlijk: "Spring in de mond"
Pak in plaats van runderbiefstuk eens kalfsbiefstuk. Dit recept van kalfsbiefstuk met paddenstoelen en risotto kan je zeker overtuigen.
Er wordt weinig kalf gegeten in Nederland. Dat is jammer want het is erg lekker. Wij maakten gestoofd kalfsvlees, met een Italiaans tintje!
Serveer kalfsgehaktballetjes met champignons in roomsaus met gnocchi, pasta of aardappels en verse groenten of een salade.
De klassieke en Italiaanse Ossobuco alla milanese is echt een feest om te maken. Het recept hebben we een klein beetje naar eigen stijl aangepast.
De zigeunerschnitzel, deze al dan niet gepaneerde schnitzel met een licht pikante paprikasaus is, zeker in de Duitse keuken, een bekende.
De jägerschnitzel is een heerlijke aanvulling op al je andere schnitzel recepten. Deze schnitzelvariant wordt geserveerd met een romige champignonsaus.
Zowel risotto als Saltimbocca zijn Italiaanse specialiteiten. Waarom deze dan niet combineren op één bordje. Het gerecht staat in een half uur op tafel.
Vitello tonnato is een echte Italiaanse klassieker, deze versie is iets moderner en speelser, met andere woorden een Vitello Tonnato deluxe.
Recepten met garnalen, je kunt er niet genoeg van hebben. Lekker, gezond, en in veel gerechten te gebruiken. Kook ook eens met garnalen!
Check het recept of lees de infoMet verse tartaar van zalm en avocadocrème zet je in een mum van tijd een prachtig gerecht op tafel. Perfect voor bijzondere gelegenheid!
Check het recept of lees de infoMaak de leukste en lekkerste decoraties met bijna geen moeite. Decoreren met zoetzure groenten geeft je gerecht net dat beetje extra.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers