Kalfskroketten
Zelf kroketten maken is echt niet zo moeilijk als het lijkt. Kies dan eens voor heerlijke kalfskroketten. Je weet niet wat je proeft!
De lekkerste recepten met kalfsvlees. Gemaakt en getest in onze eigen keukens. Van kotelet tot rollade. Ontdek kalfsvlees! Dat is Lekker Tafelen.
Zelf kroketten maken is echt niet zo moeilijk als het lijkt. Kies dan eens voor heerlijke kalfskroketten. Je weet niet wat je proeft!
Een lekker Hollands balletje, maar dan anders? Maak dan eens deze heerlijke Hollandse gehaktballen van kalfsgehakt. Die moet je proeven!
Deze kalfssoep is lekker licht, en dus ook heel geschikt als voorgerecht. We vullen de soep met prei en gehaktballetjes van kalfsgehakt.
De lekkerste kalfsragout maak jezelf. Ragout maken is helemaal niet moeilijk en het effect is vaak geweldig. Ook voor je dagelijkse maaltijd!
Er mag best wat meer kalfsvlees gegeten worden in Nederland. Tijd om te gaan stoven met kalfsvlees. Lekker Tafelen heeft de recepten voor je!
Een feest van goed vlees, verse ingrediënten en geurende specerijen. Krijg je eters? Maak dan deze stoofpot met kalfsschouder.
Involtini di vitello; deze kalfsvleesrolletjes uit Italië kun je op meerdere manieren vullen. Spek, ham, kaas en wat salie bijvoorbeeld.
Heb je nooit kalfswangen gegeten? Probeer dan dit recept voor kalfswangen in rode wijn. Beslist het lekkerste stukje stoofvlees van het kalf!
Biefstuk? Meestal gaat dat over rundvlees. Kies ook eens voor kalfsbiefstuk. We leggen uit hoe je de perfecte kalfsbiefstuk bereidt.
Een stoere kalfskotelet bakken is niet moeilijk maar vergt wel aandacht en liefde. Een kalfskotelet bakken kan in de pan of op de barbecue.
Een kalfsschnitzel met parmaham en salie is een klassieker. Beter bekend als Saltimbocca. De naam betekend letterlijk: "Spring in de mond"
Pak in plaats van runderbiefstuk eens kalfsbiefstuk. Dit recept van kalfsbiefstuk met paddenstoelen en risotto kan je zeker overtuigen.
Er wordt weinig kalf gegeten in Nederland. Dat is jammer want het is erg lekker. Wij maakten gestoofd kalfsvlees, met een Italiaans tintje!
Serveer kalfsgehaktballetjes met champignons in roomsaus met gnocchi, pasta of aardappels en verse groenten of een salade.
De klassieke en Italiaanse Ossobuco alla milanese is echt een feest om te maken. Het recept hebben we een klein beetje naar eigen stijl aangepast.
Vitello tonnato is een echte Italiaanse klassieker, deze versie is iets moderner en speelser, met andere woorden een Vitello Tonnato deluxe.
De zigeunerschnitzel, deze al dan niet gepaneerde schnitzel met een licht pikante paprikasaus is, zeker in de Duitse keuken, een bekende.
Deze kalfsrollade is ingesmeerd met wat mosterd, aangebraden en is daarna gegaard op lage temperatuur met groente en een scheutje drank.
Hoewel de rollade nu wat vaker op tafel staat, het heeft nog steeds iets feestelijks. Serveer een rollade bij een feestdag of bij een diner met vrienden.
Proef het voorjaar met deze heerlijke lente recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Doe je lekker mee?
Check het recept of lees de infoKip op de barbecue grillen, er zijn ontelbare manieren om dat te doen. Een kip op een bierblik, kipsaté, of kippenpoten, het kan allemaal!
Check het recept of lees de infoVan een sappige lamsbiefstuk met verse salsa wordt elke vleesliefhebber blij. Heerlijk lamsvlees met een Zuid-Amerikaans accentje!
Check het recept of lees de infoCheddar is een populaire en veelzijdige kaas. En dan bedoelen we niet de 'plastic' plakjes in de supermarkt. Wat weet jij van cheddar?
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers