Ei op de borrelplank; daar maak je vrienden mee
Serveer bij je avondje borrelen met vrienden eens ei op de borrelplank. Als salade, wrap of gefrituurd er is voor iedereen wel iets lekkers.
Serveer bij je avondje borrelen met vrienden eens ei op de borrelplank. Als salade, wrap of gefrituurd er is voor iedereen wel iets lekkers.
Heel eenvoudig, maar ook een echt feestelijke soep. Dit recept voor pastinaak-venkelsoep met garnalen serveer je met trots als voorgerecht.
Verschillende kaasplankjes als dessert of voor bij de borrel. Opbouw, verrijken en presenteren, het komt allemaal voorbij in dit artikel.
Een mooi stuk picanha uit de oven dat is genieten en samen met je gasten aan tafel zitten in plaats van alleen in de keuken staan.
Kleine garnaaltjes met een heerlijke, romige, zoete smaak. Lekker Tafelen heeft de lekkerste recepten met Hollandse garnalen verzameld!
Een echte Hollandse klassieker als voorgerecht? Serveer dan de garnalencocktail, gemaakt met Hollandse garnalen en zelfgemaakte cocktailsaus!
Crème brûlée is een Franse klassieker die met slechts een paar ingrediënten gemaakt wordt. Dit dessert kun je heel goed zelf maken.
Meringue, heerlijke luchtige, krokante schuimpjes. We vertellen je welke soorten er zijn en hoe je die verschillende soorten maakt.
Panettone is een luxe brood, bijna cake-achtig, uit Italië met gedroogd fruit erin. Geef ze kado of maak ze voor bij je ontbijt of lunch.
Met deze luxe aardappel bijgerechten zet je écht feest op tafel. Uiteraard van zelf geschilde aardappelen zodat je ook écht weet wat je eet.
Tulband met vruchtjes. Het recept voor een heerlijke, luchtige tulband. Natuurlijk goed gevuld met vruchtjes. Zelf gemaakt en een topper bij de kerst koffie
Een tulband die, bestrooid met poedersuiker, ook een echt winterse uitstraling heeft. Tulband met cranberry's voor de feestdagen.
Liefhebbers van echt smaakvol vlees zullen zeker genieten van deze in dunne plakjes gesneden bavette uit de pan met knoflookboter.
Wist je dat je ook een heerlijke ragout kunt maken met kaas? De kaasragout kun je serveren in een pasteitje maar ook bij pasta.
Half oktober begint het wildseizoen. Het culinaire hart van de wildliefhebbers gaat dan sneller slaan. Lekker Tafelen deelt wildrecepten!
Een entrecote als braadstuk is de ideale oplossing voor een etentje met meerdere personen. Trancheer het vlees aan tafel.
De kerstster. Dit heerlijke gevulde brood is een variatie op de kerststol. Sierlijk, decoratief op ontbijt- of brunchtafel.
Ben jij liefhebber van een echt lekkere carpaccio van ossenhaas? Goede kwaliteit vlees en dun snijden is de truc. Slijp je mes maar vast.
Voor rosbief uit de oven nemen we een stuk van minimaal één kilo. Hoe groter het stuk vlees, hoe makkelijker het is de garing te beïnvloeden.
De uienfamilie bestaat niet alleen uit uien. Naast uien zitten er veel meer smaakmakers in die familie. Lees hier alles over de uienfamilie.
Check het recept of lees de infoMaak van je maaltijd een feestje en geniet van een verfrissende salade met verse vijgen, boordevol smaak en verse ingrediënten.
Check het recept of lees de infoHoe zit dat eigenlijk? Wat doen eieren in beslag en wat is het effect daarvan? Je ontdekt het hier. Verwonder je over wat een ei kan doen!
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers