Gevulde portobello met risotto
Een lekker en origineel vegetarisch hoofdgerecht dat ook geschikt is voor een feestelijk etentje? Maak eens gevulde portobello met risotto!
Een lekker en origineel vegetarisch hoofdgerecht dat ook geschikt is voor een feestelijk etentje? Maak eens gevulde portobello met risotto!
Zet weer eens een echte, ouderwetse klassieker op tafel. Ossenstaartsoep is een heerlijk voorgerecht dat je tafelgenoten zal verrassen!
Een kaasplank straalt gezelligheid uit. Met kerst willen we gezelligheid. Maak eens een mooie kerst kaasplank, als dessert of bij de borrel
Een salade van rauwe spruitjes, verrassend anders, maar vooral verrassend lekker. Serveer het eens bij wild of een stoofschotel.
Vind je slagroom kloppen lastig en lukt het soms niet zo goed. Wij hebben de tips voor de perfect geklopte slagroom.
Een smeltende en smeuïge Franse camembert, recht uit de oven op tafel, verwarmt de harten aan je gastentafel. Een hapje om te delen!
Een geweldig bijgerecht met een beetje luxe, geroosterde wortels en pastinaken met hazelnoten hebben net dat beetje extra.
Deze heerlijke kaasragout met eieren valt bij iedereen in de smaak. Heerlijk in een pasteitje of als vleesvervanger bij de warme maaltijd.
Het seizoen op tafel met een bladerdeeg plaattaart met gehakt, peren, uienringen en kaas met een echt krokante bodem.
Een makkelijke maaltijd, maar wel speciaal? Een stamppotje van aardappel en knolselderij, met wildgehaktballetjes. Simpel met een beetje luxe
Maak zelf een heerlijke basissiroop en je serveert in no-time een geweldige mocktail van cranberry's met sinaasappel en kaneel.
Van restjes brood en fruit van het seizoen maak je een geweldig lekkere en fruitige ovenschotel van wentelteefjes met stoofperen.
Het recept voor de lekkerste romige bospaddenstoelensoep die je ooit hebt gegeten. Gevuld met shiitake, oesterzwammen en cantharellen.
Een spectaculair uitziend nagerecht, maar wel makkelijk te maken? De Charlotte met stoofperen voldoet aan beide eisen. Die moet je proeven!
Je maakt van een paar simpele ingrediënten, in een paar eenvoudige handelingen, een geweldige griesmeelpudding met appel en rozijnen!
Vol-au-vent, een door de Belgen geadopteerde Franse klassieker. Nu maak je hem zelf zoals in de gerespecteerde Belgische brasserie!
Een heerlijk romig aardappelgerecht uit de Franse keuken. Met de mini aardappelgratin met port salut maak je ieder feestmaal compleet.
Voor grote of kleine trek, witloftaartjes met kernhem kunnen altijd. Als luxe lunch, maar ook als hapje tussendoor zijn ze geweldig lekker!
Ben jij ook altijd zo onder de indruk als je zo'n plateau Fruits de Mer ziet? Zelf maken is echt makkelijker dan je verwacht! Proberen!
Een salade van verse ingrediënten wordt pas compleet met een goede dressing. Kijk hier voor tips en heerlijke dressing recepten.
Check het recept of lees de infoEen lichte en frisse eiersalade ideaal op de boterham bij de lunch, een heerlijke manier om extra groenten en eiwitten binnen te krijgen.
Check het recept of lees de infoJe soep of saus heerlijk romig en fluweelzacht maken? Voeg een liaison toe en upgrade je gerecht heel makkelijk naar restaurant kwaliteit.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers