Tag: Vlees – Kippendijen

Gua bao met pulled chicken

Een gua bao is een luchtig gestoomd broodje die zijn oorsprong vindt in Taiwan. Na het stomen vul je hem bijvoorbeeld met pulled chicken.

Kip ragout ( Vol-au-vent )

Het is echt zó simpel om zelf even een goede en écht lekkere kip ragout te maken. Doen! Je koopt in de toekomst nooit meer kip ragout in blik.

Kip Teriyaki met paksoi

Teri betekend glans en yaki betekend bakken. Wij krijgen er trek van. Jij ook? Kip Teriyaki staat echt zo op tafel. Zo eet je thuis uit de Japanse keuken.

Curry van kip en aubergine

Een goed gevulde curry met kippendijen, veel kruiden en aubergine. Serveer de curry van kip en aubergine met rijst, couscous of geraspte bloemkool.

Pikante pulled chicken

Met een restje kip ( als je bijvoorbeeld kippensoep maakt ) kun je deze pikante pulled chicken maken. Lekker op brood in een wrap of bij rijst.

Broodje hete kip

Een heerlijk broodje hete kip wat zowel met warme als koude kip gegeten kan worden. Hierdoor kun je ze prima meenemen naar werk of school. Lekker lunchen!

Pagina 1 van 2 1 2

Uitgelicht

Nieuwe recepten

Handige kooktips

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten