Aardappelsoep met geitenkaas en verse knoflook
Een eenvoudige en fluweelachtige aardappelsoep met geitenkaas en verse knoflook. Met een subtiele knoflooksmaak door de verse knoflook!
Een eenvoudige en fluweelachtige aardappelsoep met geitenkaas en verse knoflook. Met een subtiele knoflooksmaak door de verse knoflook!
Serveer je de bekende dadels met roomkaas? Of laat je iets spannenders zien met deze dadels met knoflook en serranoham. Een smaaksensatie!
Het is wat machtig als een voorgerecht, maar met een verse salade maak je van dit warm knoflookbrood een makkelijke maaltijd.
Deze knoflookbroodjes zijn lekker, zien er leuk uit en zijn ook nog vrij snel te maken. Met deze tips zijn ze binnen slechts 1 uur klaar.
Wanneer je eenmaal zelf je knoflooksaus hebt gemaakt wil je niet anders meer. Dit is zo veel lekkerder dan kant-en-klaar.
Pesto zelf maken is niet alleen makkelijk, maar ook veel smaakvoller dan de kant-en-klaar versie. Probeer dan eens deze daslookpesto.
Van deze romige knoflooksoep hoef je echt dat nare luchtje niet over te houden. Lees de tips in het recept. We toppen af met Rock Chives cress. Heerlijk!
Rode poon van de bbq met knoflookaardappeltjes, groente spaghetti en komkommersaus. Weinig ingrediënten en optimaal genieten van het buiten koken.
Deze Italiaanse smaakmaker is vooral bekend van de Ossobuco maar gremolata is ook een smakelijke toevoeging bij tal van andere gerechten zoals vis of kip.
Handige truc van Donna Hay om kip in de oven open te klappen waardoor deze sneller gaart. Hier vind je het recept en onze ervaring. "Uit Nieuwe Klassiekers"
Ajo Blanco is een koude soep van knoflook en amandelen, zo uit de keuken van Andalusië in Spanje. In een handomdraai gemaakt in de blender.
Verse knoflook is anders dan gedroogde knoflook die jij misschien meestal koopt. Wist je dat verse knoflook gewoon in Nederland geteeld wordt?
Knoflook is één van de meest gebruikte en meest aromatische smaakmakers in de keuken. Ontdek alles over deze smaakmaker. Leer meer over soorten en smaken en lees handige tips over het gebruik van knoflook.
Allioli, letterlijk All (knoflook) i Oli (olie). Een hoofdrol weggelegd voor de knoflook. Het is niet zoals velen denken een mayonaise met toevoeging van wat knoflook, maar van origine is het een mengsel van alleen knoflook, zout en olijfolie.
Proef het seizoen met deze heerlijke zomer recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Kook je lekker mee?
Check het recept of lees de infoHomemade sandwich spread in meerdere varianten. Deze huisgemaakte spreads maken we op basis van yoghurt, kwark met roomkaas of mayonaise.
Check het recept of lees de infoBeefburgers van puur rundvlees. Het ideale recept als er mensen blijven eten na een feestje. Grill ze met verse groenten op de barbecue.
Check het recept of lees de infoBen je een echte visliefhebber, maar vind je platvis fileren een lastige klus? Met deze stap voor stap uitleg gaat het ook jou vast lukken.
Check het recept of lees de info© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers