Tag: Kokenmetrestjes

Gebakken rijst

Gooi een portie overgebleven rijst niet weg! Maak er gebakken rijst van en pimp het met andere restjes. Maak het zo gek als je zelf wilt.

Panzanella, een Italiaanse boerensalade met brood

Bedenk dat de boeren de salade ‘s morgens vroeg meenamen en pas later aten, echt geen domme zet want al die heerlijke smaken hadden ruim de tijd te mixen. Deze Panzanella hoef je dus niet direct op tafel te zetten, maar kan je juist wat vroeger maken zodat alle smaken ...

De Lekker Tafelen kliekjes en restjes tips

De Lekker Tafelen kliekjes en restjes tips Wie kent het niet, je hebt net iets teveel aardappels geschild, dat restje groente is niet op, die mooie bos peterselie ligt te verpieteren of je haalt nog even een brood voor het weekend, maar er liggen nog een paar sneetjes van het ...

Vleessalade met rollade

Vleessalade van een restje rollade - Een rollade, zelfs al neem je een kleintje, is toch vaak net te veel voor twee personen. Invriezen kan, maar daar wordt het niet echt lekkerder van. En meestal is het ook net niet genoeg om daar een volgende keer weer met twee personen van te ...

Met Kliekipedia.nl nooit meer goede voeding weggooien

Met Kliekipedia.nl nooit meer goede voeding weggooien - Wij hebben er al eerder over geschreven in onze Lekker Tafelen kliekjesspecial. En wij niet alleen, hele kookboeken vol zijn er geschreven over wat te doen met kliekjes, restjes. En met kliekjes bedoelen we niet alleen dat beetje soep dat er over is, die ...

Supersnelle gezonde lunch

Supersnelle gezonde lunch - Nu de feestdagen weer achter de rug zijn en we in rustiger vaarwater komen, het ritme in veel huishoudens weer terugkomt en de dagen weer gaan lengen stort menigeen zich weer op diëten. Want de feestdagenkilo's moeten er weer af en er moet weer gezond gegeten gaan ...

Quattro stagioni-taart, een hartige taart

Quattro stagioni-taart (hartige taart van restjes) - Een hartige taart kan altijd, zomer, winter, bij de lunch of het avondeten en dat laatste stukje dat gister over bleef, zullen sommigen graag nog de volgende ochtend als koud hapje bij het ontbijt nemen. Je kan kiezen voor een bijzondere vulling, maar kijk ook eens ...

Gegrilde romaine sla met Parmezaanse kaas

Gegrilde romaine sla met Parmezaanse kaas Sla daar maak je een salade van, logisch toch? Maar een stevige sla, zoals de romaine, ook wel romeinse of romaanse sla genoemd, kan je ook grillen. Gebruik het hart van een grotere krop, maar kijk ook eens of je zogenaamde "baby romaine" kan vinden en maak ...

Stoofperenshake

Stoofperenshake Stoofpeertjes. Een favoriet dessert met feestdagen, omdat je het zo lekker vindt met het koude weer of gewoon omdat het kan. Maar hoe onbegrijpelijk voor sommigen, er zijn mensen die ze echt niet lusten. Het heeft een kenmerkende smaak en je moet er wel echt van houden. Gevolg? Na de feestdagen ...

Uitgelicht

Nieuwe recepten

Handige kooktips

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten