Bloemkoolsoep, gooi het kookwater nooit weg!
Kook bloemkool, maar gooi het kookwater niet weg. Dit kun je gebruiken voor een bloemkoolsoep. Zo houd je nooit meer bloemkool over.
Kook bloemkool, maar gooi het kookwater niet weg. Dit kun je gebruiken voor een bloemkoolsoep. Zo houd je nooit meer bloemkool over.
Croutons: In ieder supermarkt zijn ze te vinden en iedere keer vraag ik me echt weer af; Waarom ?? Waarom zou je croutons niet zelf maken?
Oud brood verwerken is nog nooit zo makkelijk geweest, wij bieden je recepten en tips. Voorkom weggooien, dit is zonde en echt niet nodig.
Een frittata is niet anders dan een omelet uit de oven. Eieren met daartussen restjes groenten of vlees. Niets verspillen? Maak een omelet uit de oven.
Voor het maken van een lekkere nasi kun je prima gebruik maken van restjes groente en vlees. Mijn "ik doe maar wat" nasi is daar een perfect voorbeeld van.
Bedenk dat de boeren de salade ‘s morgens vroeg meenamen en pas later aten, echt geen domme zet want al die heerlijke smaken hadden ruim de tijd te mixen. Deze Panzanella hoef je dus niet direct op tafel te zetten, maar kan je juist wat vroeger maken zodat alle smaken ...
Deze pizzabroodjes zijn ideaal als je besluit je koelkast leeg te maken, maar ook bij slecht weer. Even geen boodschappen doen? Maak deze mini pizza's met alles wat je al in huis hebt!
Vleessalade van een restje rollade - Een rollade, zelfs al neem je een kleintje, is toch vaak net te veel voor twee personen. Invriezen kan, maar daar wordt het niet echt lekkerder van. En meestal is het ook net niet genoeg om daar een volgende keer weer met twee personen van te ...
De frittata is dan misschien wel uit armoede ontstaan, deze frittata met wintergroenten laat je zien dat het lang geen armoede meer is.
Quattro stagioni-taart (hartige taart van restjes) - Een hartige taart kan altijd, zomer, winter, bij de lunch of het avondeten en dat laatste stukje dat gister over bleef, zullen sommigen graag nog de volgende ochtend als koud hapje bij het ontbijt nemen. Je kan kiezen voor een bijzondere vulling, maar kijk ook eens ...
Gegrilde romaine sla met Parmezaanse kaas Sla daar maak je een salade van, logisch toch? Maar een stevige sla, zoals de romaine, ook wel romeinse of romaanse sla genoemd, kan je ook grillen. Gebruik het hart van een grotere krop, maar kijk ook eens of je zogenaamde "baby romaine" kan vinden en maak ...
Ontdek de stoofperenshake om je vrienden welkom te heten of als ontbijt. Stoofperen, yoghurt en melk, meer is het niet, lekker is het wel.
Verse aardbeien, een paar andere ingrediënten en een klein beetje tijd. Meer is er niet nodig voor de allerlekkerste toetjes met aardbeien.
Check het recept of lees de infoWil je echt genieten maak dan eens de klassieke eiersaus voor asperges. Als je die eenmaal geproefd hebt, dan ga je hem zeker vaker maken.
Check het recept of lees de infoKippenvleugeltjes kun je op veel manieren bereiden. En ze zijn allemaal even lekker. Wij geven je vier verschillende bereidingsmethoden!
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers