Rode kool: een kleurrijke groente met veel mogelijkheden
Rode kool kennen we vooral met een appeltje. Maar er kan zoveel meer. Salade, stamppot, ovenschotel; met een rode kool kan het allemaal.
Rode kool kennen we vooral met een appeltje. Maar er kan zoveel meer. Salade, stamppot, ovenschotel; met een rode kool kan het allemaal.
De savooiekool word ook wel groene kool genoemd. Waar komt die vandaan? Waar let je op bij de aankoop? En wat kun je ermee maken?
Met een witte kool kan je vele kanten op of het nu een fris zoete salade is of een winterse stoofschotel; witte kool is er geschikt voor.
Maak eens een rode kool salade. Heb je een lekker stukje vlees of wild? Serveer er rode kool salade bij. Ontdek de diverse mogelijkheden.
Ontdek de lekkerste spruitjes recepten met verse Hollandse spruiten. Van ovenschotel tot bijgerecht, je vindt ze op Lekker Tafelen.
Heel veel recepten met verse broccoli (gemaakt in eigen keuken), aangevuld met handige tips en weetjes over broccoli. Ontdek broccoli opnieuw in je keuken!
Alle koolsoorten op een rijtje. Met tips waar je op moet letten bij het kopen en bereiden; en links naar onze recepten. Zo kun je heel gevarieerd deze supergroenten op je bord zetten.
Kimchi, een pittig Koreaans bijgerecht van gefermenteerde kool, zit vol vitamines en gezonde melkzuurbacteriën. Nu simpel om te maken! Ontdek het recept.
Geen vergeten groente, maar een gloednieuwe groente! Nu al een hit in de VS en Engeland. Makkelijk en smakelijk.
Flower sprouts, een nieuwe en nog veel te onbekende groenten voor de herfst- en wintermaanden. In dit gerecht geserveerd met lekker magere gehaktballetjes van kipgehakt.
Kolen leveren een belangrijke bijdrage aan onze dagelijkse voedingsstoffenbehoefte. Groene, rode en witte maar vooral spruitjes zijn rijk aan voedingsvezels. Spruiten en groene kool zijn bovendien ook een goede bron van kalium. Kalium is een regulator van de vochtbalans in ons lichaam. Groene groenten zoals groene kool zijn ook een ...
We zijn toe aan de lente! Dan is het ook tijd voor raapsteeltjes op het menu. We vertellen je er...
Lees verderWil je echt genieten van je shoarma van lamsvlees met pitabroodje ? Maak dan de pitabroodjes en de knoflooksaus ook...
Lees verderDe klassieke hollandaise saus is weer helemaal terug van weggeweest en wij snappen wel waarom. Met deze instructies lukt hij...
Lees verderBen jij een echte culinaire actieveling en vind je het leuk om daar meer mee te doen? Dan is hier jouw uitdaging! Wij zijn op zoek naar echte hobbykoks die een uitdaging aandurven. Je bent niet snel bang van een ingrediënt en durft het aan om buiten je comfortzone te stappen. We helpen je aan interessante ingrediënten om mee aan de slag te gaan en zorgen voor de nodige uitdagingen. We beloven… het wordt super leuk!
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers