Aperitief van kreeft
Als je dan toch kreeft eet...... Serveer kreeft eens als aperitief. In dit aperitiefhapje met kreeft zit heel veel smaak en het oogt fantastisch.
Als je dan toch kreeft eet...... Serveer kreeft eens als aperitief. In dit aperitiefhapje met kreeft zit heel veel smaak en het oogt fantastisch.
Maak van verse kreeft eens deze voortreffelijke kreeftenbisque. Noem het ook gerust kreeftensoep. Dit is puur smaak en heerlijke luxe.
Kreeft uit de oven met basilicum - Zo'n prachtig product als kreeft heeft weinig opsmuk nodig. Weinig ingrediënten en pure smaken.
Een verse kreeft is het ultieme ingrediënt voor een risotto met kreeft en saffraan. De risotto gaar je in een huisgemaakte kreeftenbisque.
De Oosterschelde kreeft is alleen in het seizoen verkrijgbaar. Een echt lokale lekkernij uit Zeeland. De donkerblauwe tot zwarte kleur van de Oosterschelde kreeft is kenmerkend en uniek. Oosterschelde kreeft ontdekken? Lekker Tafelen!
Vers kreeft bereiden is in veel keukens nog echt een lastig onderwerp. Met deze stap voor stap instructie gaat het jou ook lukken. Geniet van verse kreeft!
De kreeftenwijn is een Weissburgunder. Deze druif is ook bekend onder de naam Pinot Blanc. Het is een niet al te zware, frisse witte wijn. Je proeft aroma’s van peer en honing. Hij heeft een klein beetje hout gehad wat hem rond maakt en wat meer body geeft. In de ...
Vandaag laat ik je zien hoe je een visliefhebber ook tegemoet kan komen. Sterker nog… dit gerecht komt deels van de barbecue en wordt deels aan te tuintafel gemaakt, maar is echt het hoogtepunt. Je gasten zullen verbaast zijn als je deze schotel van de barbecue haalt.
Een beetje kreeft liefhebber zal gaan voor een echte Oosterschelde kreeft. Het seizoen van deze lokale delicatesse is er maar kort, maar als het er dan is ga je natuurlijk voor lokaal.
Oesters zijn natuurlijk het ultieme ingrediënt voor een valentijnsetentje. Ze staan bekend als lust opwekkend dus als afrodisiacum. Lekker zo uit de schelp met wat frambozenazijn en een sjalotje, of kort even de pan geraakt met champagnesaus als het wat extravaganter mag. Ben je niet zo dol op oesters dan ...
Mango is fruit waar echt je nooit genoeg van krijgt. Ontdek hier de allerhandigste tips en lekkerste recepten met dit...
Lees verderDeze couscous salade met kip en mango is een boost voor je zintuigen. Hij ziet er niet alleen lekker uit...
Lees verderHet voordeel van het zelf maken van specerijen mengsels is dat je er je eigen smaak aan mee kunt geven....
Lees verder© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved
Reacties van onze lezers