Zacht gegaarde lamsbout met rode wijn en venkelzaad
Een lamsbout is echt een prachtig ingrediƫnt. Zo'n stuk vlees waar je liefdevol mee omgaat zoals in dit recept voor zacht gegaarde lamsbout.
Een lamsbout is echt een prachtig ingrediƫnt. Zo'n stuk vlees waar je liefdevol mee omgaat zoals in dit recept voor zacht gegaarde lamsbout.
Gemarineerde lamsbout is een heerlijk feestelijk gerecht, dat weinig werk vraagt, alleen wat voorbereiding. Bijzonder smakelijk met deze marinade.
Lamsbout is de achterbout van het lam, die aan Ć©Ć©n stuk wordt gebraden. De bout leent zich goed voor een langzame garing.
Bij Lekker Tafelen vind je makkelijke recepten om zelf te maken. Alle recepten op deze website zijn door ons zelf gemaakt en gefotografeerd. Ieder recept heeft verse ingrediĆ«nten in de hoofdrol. Hier vind je smaak, hier vind je gezonde recepten, hier weet je wat je eet, hier eet je met de seizoenen mee. En als jij deze leuke recepten ook zelf gaat maken zul je ontdekken dat je ze met trots serveert.Ā
Tafel lekker !!
Rijnenborghstraat 22
3431 EZ Nieuwegein
Tel: 030 – 2072820
Mail: info@lekkertafelen.nl
KvK: 74097938
Ā© 2025 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved.
Reacties