Zacht gegaarde lamsbout met rode wijn en venkelzaad
Een lamsbout is echt een prachtig ingrediënt. Zo'n stuk vlees waar je liefdevol mee omgaat zoals in dit recept voor zacht gegaarde lamsbout.
Een lamsbout is echt een prachtig ingrediënt. Zo'n stuk vlees waar je liefdevol mee omgaat zoals in dit recept voor zacht gegaarde lamsbout.
Gemarineerde lamsbout is een heerlijk feestelijk gerecht, dat weinig werk vraagt, alleen wat voorbereiding. Bijzonder smakelijk met deze marinade.
Lamsbout is de achterbout van het lam, die aan één stuk wordt gebraden. De bout leent zich goed voor een langzame garing.
Maak kennis met de wereld van wortels. Leer meer over de verschillende soorten wortels en laat je inspireren door heerlijke recepten.
Check het recept of lees de infoMaak in plaats van een standaard appeltaart eens een meringue appeltaart met een heerlijk romige schuimlaag, makkelijk en lekker origineel.
Check het recept of lees de infoJe kunt karbonade bakken maar ook stoven of er reepjes van snijden. En het maakt best veel uit welke karbonade je koopt. Ontdek het hier.
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers