Recepten om zelf te maken



Onderwerp "lunch"

Terug naar homepage


Hawaii sliders; hamschijven van de barbecue

Met lekkere plakken schouderham maak je op de barbecue deze Hawaii sliders. Uiteraard met je eigen gebakken broodjes en verse ananas.

Lees Meer

Venkelsalade met gegrilde polenta

Deze venkelsalade met gegrilde polenta is mooi in balans door de frisse anijssmaak van de venkel en het warme van de polenta met Parmezaanse kaas.

Lees Meer

Huisgemaakte spreads voor op brood; Verrassend lekker

Homemade sandwich spreads, lekker fris, lekker anders komt niet langer uit een potje. Maak hem zelf; lekker fris, lekker anders en ook nog eens lekker vers.

Lees Meer

Tosti’s 8 variaties om zelf te maken

Tosti maar gewoontjes? Na vandaag niet meer. Wij hebben de 8 lekkerste tosti’s voor je op een rij gezet.

Lees Meer

Avocado gevuld met tonijnsalade; lekker smeuïg

Een avocado gevuld met tonijnsalade is heerlijk als voorgerechtje. Maar serveer hem ook eens als lunch of tussendoortje, lekker voor jezelf.

Lees Meer

Vegetarische wraps met volop verse groenten en een avocadodip

Een boterham beleggen we niet zo vaak met verse groenten. Neem dan eens vegetarische wraps. Je kunt eindeloos variëren met een vulling zonder vlees.

Lees Meer

Steak Tartare; Een doe-het-zelf gerecht

Een steak tartare is eigenlijk niets meer dan een doe-het-zelf pakketje van rauw vlees, een eitje en wat frutsels erom heen.

Lees Meer

Biet-venkel salade met bacon cheese crumbles

Serveer de biet-venkel salade met bacon cheese crumbles als lichte salade voor de lunch, maar ook als voorgerecht of als bijgerecht bij een diner.

Lees Meer

Gemengde salade met crumbles van geitenkaas

Gezond lunchen? Deze gemengde salade met crumbles van geitenkaas, stukje peer, granaatappel en diverse zaden is een smaakvolle tip.

Lees Meer

Broodje ei met zalm en prei uit de oven

Geen zin of tijd om uitgebreid te koken? Of juist wel zin om uitgebreider te lunchen? Dit broodje ei met zalm en prei uit de oven is de oplossing.

Lees Meer

Toscaanse tosti

Een super simpel recept voor Toscaanse tosti. Snel gemaakt dus en een heerlijke aanvulling voor je lunch, maar ook bij een gezellige High Tea.

Lees Meer

Soep van veldsla met hamcrumble

Dat je met veldsla zoveel meer kunt dan het alleen maar te gebruiken als garnering, weten gelukkig steeds meer mensen. Probeer eens deze soep van veldsla.

Lees Meer

Bruschetta; 3 heerlijke variaties

Een bruschetta is een gegrild broodje die je kunt belegen met wat jij lekker vindt. Hier vind je drie heerlijke variaties met zalm, tomaatjes en rode druif.

Lees Meer

Bloemkoolrijst met groene asperges en een gepocheerd ei

Bloemkoolrijst is een echte hit, vooral binnen een koolhydraatarme leefwijze of dieet een veel gebruikt alternatief voor rijst.

Lees Meer

Cottage cheese pannenkoekjes

Gezond en lekker. Dat zijn deze cottage cheese pannenkoekjes. Zo zet je de Dutch pancakes eens heel anders op tafel. Ontdek de mogelijkheden!

Lees Meer

Hartige cake; gevuld met ham, kaas, bacon en olijven

Simpel en lekker, dat is deze hartige cake. Hartige muffins zien we wel vaker maar ook een cake kun je prima vullen met hartige ingrediënten.

Lees Meer

Worteltortilla’s met roomkaas, rucola, zalm en tomaatjes

Groentjes en een stukje vis voor tussen de middag? Deze worteltortilla’s met zalm zijn een heerlijke lunch. Geen worteltortilla’s? Maak dan tortilla’s zelf.

Lees Meer

Witlof soep op z’n Hollands met ham en kaas

Een witlof soep komt vooral in België veel op tafel. Maar waarom eigenlijk? Daarom maakte ik deze Hollandse versie van de witlof soep met ham en kaas.

Lees Meer

Omelet met spinazie, zalm en kaas

Een rijkgevulde omelet met spinazie, zalm en kaas. Een lunch, maar ook inzetbaar als snelle maaltijd na een drukke dag. Recept, inclusief variatietips.

Lees Meer