Sinaasappelmarinade voor stoofvlees
Stoofvlees kun je heerlijk op smaak brengen met deze sinaasappelmarinade. Daarnaast tips voor het marineren en stoven van een stukje vlees.
Stoofvlees kun je heerlijk op smaak brengen met deze sinaasappelmarinade. Daarnaast tips voor het marineren en stoven van een stukje vlees.
Het zelf maken van citroenolie is een leuk klusje met een lekker resultaat. Het is lekker in veel gerechten en leuk om weg te geven.
Marineren doe je gewoon lekker zelf. Met een aantal basisingrediënten kom je al een heel eind. Wij geven je 8 heerijke en snelle vleesmarinades.
Drie varianten van marinade met limoen voor vlees en vis. Het zuurtje van de limoen zorgt ervoor dat het vlees of de vis lekker mals blijft.
De uienfamilie bestaat niet alleen uit uien. Naast uien zitten er veel meer smaakmakers in die familie. Lees hier alles over de uienfamilie.
Check het recept of lees de infoCurry met klapstuk, aardappel en sperziebonen, een AGV-tje op zijn Oosters. Na een paar uur stoven heb je een pan vol pittig comfortfood!
Check het recept of lees de infoJe kunt karbonade bakken maar ook stoven of er reepjes van snijden. En het maakt best veel uit welke karbonade je koopt. Ontdek het hier.
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers