Tag: Marokko

Marokkaanse tajine met zalm

Verse groenten, zalm en heerlijke kruiden en specerijen. Deze Marokkaanse tajine met zalm is een eyecatcher op tafel. Geen tajine? Maak het dan in de pan.

Marokkaanse sinaasappelbroodjes

Uit het boek “Meer brood uit eigen oven”Maakte ik deze heerlijk Marokkaanse sinaasappelbroodjes. Ze zijn heerlijk met een likje roomboter en goede jam.

Pitabroodje met Marokkaanse kip

Pitabroodje met Marokkaanse kip - In een van mijn kookboeken met Arabische en Marokkaanse gerechten staat een recept voor kip uit de oven, een traditioneel Marokkaans familierecept. Een hele kip, bereid met onder andere saffraan, koriander, gedroogde pruimen en geroosterde amandelen. De geuren die je tegemoetkomen als de kip in de ...

Marokkanen en hun eetgewoontes

Marokkanen houden van heel uitgebreid eten en zijn enorm gastvrij! Als Marokkanen gasten krijgen staan de vrouwen de hele dag in de keuken om er een groot feest van te maken. Ieder land kent zijn eigen gewoontes en zijn eigen ingrediënten. De Marokkaanse keuken kent sporen van Franse en Spaanse ...

100% vers en 100% lekker van het seizoen

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten

Gesneden groenten Ze zijn er weer: Hangcultuur mosselen