Vanillepudding en vanillevla; ouderwets lekker en zelfgemaakt
In 10 minuten maak je zelf van een paar ingrediënten de lekkerste vanillepudding of vla met de smaak van echte vanille.
In 10 minuten maak je zelf van een paar ingrediënten de lekkerste vanillepudding of vla met de smaak van echte vanille.
Drink je graag latte macchiato? Hier vertellen we hoe je die maakt, zodat je ook thuis van een lekkere "latte" kunt genieten.
In de winkel noemen ze het vla met appeltaart. Bij ons heet het Oma's appeltjespudding. Die kun je echt zo lekker maken als je zelf wil.
Eet je een toetje? Kies dan voor zelfgemaakt. Je weet dan wat je eet. En bij deze koffie-karamel pudding is dat een ware ontdekkingstocht.
Een zoet gistdeeg is door toevoeging van eieren en extra boter geschikt en bijzonder lekker om gevuld brood zoals rozijnenbrood te maken.
Panettone is een luxe brood, bijna cake-achtig, uit Italië met gedroogd fruit erin. Geef ze kado of maak ze voor bij je ontbijt of lunch.
Panna cotta betekend gekookte room en is een uit Italië afkomstig eenvoudig dessert. Voor een lichtere versie gebruik je melk en room.
Een artikel boordevol tips over havermout en overnight oats. Eet lekker en gezond en maak van die saaie havermout een culinair feestje.
Vla zelf maken is heel eenvoudig. Vanillevla, chocoladevla of frambozenvla is een lekkere afsluiter van de maaltijd. En vla zelf maken is zoveel lekkerder!
De enige echte drie-in-de-pan, gevuld met appeltjes en rozijnen zoals oma ze maakte. Met en zonder gist te bereiden.
Boter, bloem, melk, room. Zijn dat basisingrediënten in je keuken? Daarmee maak je deze eenvoudige roomsaus. Een upgrade voor veel gerechten.
Gebakken rijstepap is een heerlijk warm dessert. Vul de rijstepap met fruit uit het seizoen. I.p.v. cranberry's kun je dus aardbeien nemen.
Jong en oud, iedereen houdt van pannenkoek. Wij hebben een goed basisrecept en vele tips en recepten voor de lekkerste pannenkoeken.
De Limburgse rijstevlaai is één van de populairste vlaaien, gevuld met rijstepap en afgemaakt met een laag slagroom en geraspte chocolade.
Een heerlijke trifle met huisgemaakte bananen en chocoladevla met daartussen cake en een scheutje plezier in de vorm van Baileys.
Zelfgemaakte vanillesaus is een echte lekkernij bij fruit, ijs of gebak. In no-time maak je daar ook een heerlijke chocoladesaus van.
Zelfgemaakte banketbakkersroom, zo lekker! Voor puddingbroodjes en meer. Hier treft u de handleiding voor echt lekkere zelfgemaakte banketbakkersroom
Zelfgemaakte toetjes zijn echt het allerlekkerst. Inspireer met fruit van het seizoen, zoals bij deze griesmeelpudding met bramensaus.
Aan het eind van een avond tafelen is een klein zoet toetje de perfecte afsluiter. Crema Catalana is het ideale dessert als je gasten krijgt.
Proef het voorjaar met deze heerlijke lente recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Doe je lekker mee?
Check het recept of lees de infoKip op de barbecue grillen, er zijn ontelbare manieren om dat te doen. Een kip op een bierblik, kipsaté, of kippenpoten, het kan allemaal!
Check het recept of lees de infoLunchen van de barbecue. Ja, echt! Met het recept voor deze steak sandwich met rundvlees heb je een lunch die je voorlopig niet vergeet.
Check het recept of lees de infoCheddar is een populaire en veelzijdige kaas. En dan bedoelen we niet de 'plastic' plakjes in de supermarkt. Wat weet jij van cheddar?
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers