Melk in een beslag
Meestal gebruik je water in een beslag, maar melk in een beslag heeft ook zo z'n voordelen. Hier lees je welke + wat handige tips.
Meestal gebruik je water in een beslag, maar melk in een beslag heeft ook zo z'n voordelen. Hier lees je welke + wat handige tips.
Met deze tips bak je thuis de mooiste en lekkerste soezen, eclairs en profiteroles. Pas op, het kiezen van een vulling kan lastiger zijn.
Bijna niemand wil zelf soezen maken. Het lijkt veel werk en ze kunnen mislukken. Maar met dit recept en deze tips bak jij perfecte soezen.
De enige echte drie-in-de-pan, gevuld met appeltjes en rozijnen zoals oma ze maakte. Met en zonder gist te bereiden.
De lekkerste chocoladepudding maak je natuurlijk zelf met echte chocolade. Serveer hem in een mooie vorm met bijvoorbeeld dulche du leche.
In 10 minuten kun je vla zelf maken van verse boerenmelk. Als je die dan afwerkt met een lekkere topping naar keuze is het feest compleet!
Maak nu ook thuis het favoriete Engelse bijgerecht Yorkshire pudding. Heerlijk met een flink stuk vlees en lekkere jus.
De romige en zalig zoete karamel met de naam dulce de leche maak je makkelijk zelf van gecondenseerde melk.
Wat is nu eigenlijk het verschil tussen verse melk en houdbare melk en waarom smaakt verse melk van de boer totaal anders.
Er zijn heel veel redenen te bedenken om zelf banketbakkersroom te maken, de belangrijkste is dat het echt heel erg lekker is.
Boter, bloem, melk, room. Zijn dat basisingrediënten in je keuken? Daarmee maak je deze eenvoudige roomsaus. Een upgrade voor veel gerechten.
Zet eens een zelfgemaakte aardbeienvla op tafel! Die maak je van verse volle melk en natuurlijk heerlijk rijpe aardbeien!
Gebakken rijstepap is een heerlijk warm dessert. Vul de rijstepap met fruit uit het seizoen. I.p.v. cranberry's kun je dus aardbeien nemen.
In 10 minuten maak je zelf van een paar ingrediënten de lekkerste vanillepudding of vla met de smaak van echte vanille.
Drink je graag latte macchiato? Hier vertellen we hoe je die maakt, zodat je ook thuis van een lekkere "latte" kunt genieten.
Aan het eind van een avond tafelen is een klein zoet toetje de perfecte afsluiter. Crema Catalana is het ideale dessert als je gasten krijgt.
De lekkerste puddingen op basis van melk komen uit je eigen keuken! Maak zelf eens pudding in plaats van er een te kopen. Proef het verschil!
Een heerlijke trifle met huisgemaakte bananen en chocoladevla met daartussen cake en een scheutje plezier in de vorm van Baileys.
In de winkel noemen ze het vla met appeltaart. Bij ons heet het Oma's appeltjespudding. Die kun je echt zo lekker maken als je zelf wil.
Ben je een liefhebber van blauwe kaas? Dan hebben we voor jou een artikel over Cabrales. Blauw, Spaans en lekker pittig. Wat wil je nog meer?
Check het recept of lees de infoVan een eenvoudige 'coleslaw' kun je iets bijzonders maken. Een koolsalade met cranberry's en amandelen is een luxe variant van coleslaw!
Check het recept of lees de infoEr zijn zoveel heerlijke curry's, en ze zijn helemaal niet moeilijk te maken. Lees alles over de drie basisprincipes voor zelf curry maken.
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers