Pasta met kastanjechampignons in mosterdroomsaus
Pasta met kastanjechampignons past perfect in de herfst maar kan het hele jaar. De combinatie van kastanjechampignons, spek en mosterdroom is echt heerlijk.
Pasta met kastanjechampignons past perfect in de herfst maar kan het hele jaar. De combinatie van kastanjechampignons, spek en mosterdroom is echt heerlijk.
Drumsticks honing mosterd, een heerlijk gerecht bij een bord huisgemaakte friet. Kinderen maken het graag en eten het graag.
Hou jij ook zo van komkommer en zalm? Dan zijn deze komkommer zalmhapjes echt wat voor jou. En ze zijn zo simpel om te maken, dat moet je eens proberen.
Hondshaai - een kleine haai die op paling lijkt - is een heerlijke, goedkope en gemakkelijke vis. Helemaal lekker met peterseliepuree en een mosterdsausje.
Een leuk artikel over Groningse mosterd, naar aanleiding van een bezoek aan Abrahams Mosterdmakerij in het Groningse Eenrum. Wat maakt de mosterd scherp?
Pittig gehaktbrood met ui, champignon en Engelse mosterd - De naam gehaktbrood zegt al heel veel. Gehakt in de vorm van een brood. De meeste mensen zien het gehaktbrood als iets Amerikaans, waar het “meatloaf” heet. Maar het gehaktbrood heeft een Europese oorsprong. Het schijnt dat het gerecht al in de ...
Gehakt kan minder saai. Als je dan toch vlees eet doe het lekker en goed. Gebruik in dit gerecht absoluut rundergehakt. Dat verwerkt prettiger en combineert beter. Het resultaat is verbluffend lekker! 400 gram rundergehakt 2 eetlepels ketjap 2 eetlepels mosterd 1/2 eetlepel zout 1 theelepel peper 2 eieren 80 ...
Een heerlijke, verse en snelle maaltijd. Kipfilet met een cornflakes korstje en een aardappelsalade met een mosterd dressing. Dat maak je in een handomdraai en iedereen schuift hiervoor graag aan tafel. 800 gram aardappelen 1/2 groentebouillonblokjes 4-5 eetlepels azijn 1/2 theelepel mosterd zout en peper 1 eetlepel olie 1 handvol ...
Niertjes met mosterd-champignonsaus is een klassiek Frans gerecht dat je toch echt eens moet proberen! Met stap voor stap instructie.
Hertenrack met een korst van knoflook, rozemarijn en mosterd Hertenvlees wordt meer en meer verkocht. Het damhert en het edelhert worden het meest gegeten. Hert is vooral populair tijdens de feestdagen, maar een andere goede reden om hertenvlees te kopen, is omdat het gezond en mager vlees is. Hertenvlees heeft een ...
Een recept van Joke Sinke-Verzaal uit Rotterdam. Heb je ook een favoriet die je graag en regelmatig op tafel zet? Laat het ons weten! Stuur je recept naar info@lekkertafelen.nl. Misschien staat jouw favo gerecht straks ook op LekkerTafelen.nl Ik heb ooit een heerlijke mosterdsoep gegeten bij De Herberg (Vlaams-Franse keuken) ...
Een snel en simpel voorgerecht maak je door zelf tomaatjes te vullen. Een heerlijke gangmaker voor je hoofdgerecht en er zijn vele combinaties mogelijk. We hopen je hiermee aan te zetten tot eigen creativiteit en zien je eigen recept hier natuurlijk graag terug. 4 kleine tomaten zout 100 gram huzarensalade ...
Spareribs eten? Kies voor de ultieme kwaliteit van de bourgondische slager. 2 kilo kalfspareribs 2 gehakte uitjes 2 teelepels fijngehakte knoflook 2 eetlepels chilisaus ¼ kop ketchup 1/3 kop bruine suiker ¾ kop honing 2 teelepels Dijon mosterd Verwarm de over voor op 150 graden. Braadslee licht invetten. Leg de ...
Serveer deze salade warm om de heerlijke smaak van sesam en koriander goed tot z'n recht te laten komen. Dit gerecht kan als lichte lunch geserveerd worden, maar ook als voorgerecht is het een meer dan hartelijk welkom aan je gasten. 4 middelgrote kipfilets 225 gram peultjes 2 zakken rucola ...
Even langs de poelier vandaag en gelijk een contract afsluiten daar, want na het eten van deze lekkernij zul je echt vaker binnen lopen. We marineren kipvleugeltjes in een aangename combinatie van zoet, zuur en pittig. Dit gerecht ga je ons nooit meer vergeven! 16 kippenvleugeltjes 4 eetlepels citroensap 6 ...
Smullen wordt het zeker als je dit Oud Hollandse voorgerecht serveert. Vers, puur en op z'n lekkerst met Hollandse Nieuwe. Natuurlijk kun je dit het hele jaar serveren, maar koop wel perfecte haring. Zoek een echte visspecialist op! 2 zoute haringen 1 eetlepel peterselie, fijngehakt 1 sjalotje, gesnipperd 1 eetlepel ...
Verschillende frittata recepten voor een heerlijke lunch of een snelle maaltijd. Ideaal om restjes groenten of vlees/vis in te verwerken.
Lees verderKun je ze al ruiken, deze heerlijke, geroosterde Spaans gekruide lamskoteletten? Een echt zomers gerecht voor op de barbecue.
Lees verderKippenvleugeltjes bereiden, vier verschillende methoden – Kippenvleugeltjes zijn een heerlijke snack. Bij de borrel, gewoon tussendoor, of als onderdeel van...
Lees verderBen jij een echte culinaire actieveling en vind je het leuk om daar meer mee te doen? Dan is hier jouw uitdaging! Wij zijn op zoek naar echte hobbykoks die een uitdaging aandurven. Je bent niet snel bang van een ingrediënt en durft het aan om buiten je comfortzone te stappen. We helpen je aan interessante ingrediënten om mee aan de slag te gaan en zorgen voor de nodige uitdagingen. We beloven… het wordt super leuk!
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers