Pasta met kastanjechampignons in mosterdroomsaus
Maak indruk op je tafelgenoten met deze heerlijke pasta met kastanjechampignons in mosterdroomsaus. Een smaakvol gerecht voor elk seizoen.
--
Maak indruk op je tafelgenoten met deze heerlijke pasta met kastanjechampignons in mosterdroomsaus. Een smaakvol gerecht voor elk seizoen.
Hou jij ook zo van komkommer en zalm? Dan zijn deze komkommer zalmhapjes echt wat voor jou. En ze zijn zo simpel om te maken, dat moet je eens proberen.
Hondshaai - een kleine haai die op paling lijkt - is een heerlijke, goedkope en gemakkelijke vis. Helemaal lekker met peterseliepuree en een mosterdsausje.
Gehakt kan minder saai. Als je dan toch vlees eet doe het lekker en goed. Gebruik in dit gerecht absoluut rundergehakt. Dat verwerkt prettiger en combineert beter. Het resultaat is verbluffend lekker! 400 gram rundergehakt 2 eetlepels ketjap 2 eetlepels mosterd 1/2 eetlepel zout 1 theelepel peper 2 eieren 80 ...
Niertjes met mosterd-champignonsaus is een klassiek Frans gerecht dat je toch echt eens moet proberen! Met stap voor stap instructie.
Hertenrack met een korst van knoflook, rozemarijn en mosterd Hertenvlees wordt meer en meer verkocht. Het damhert en het edelhert worden het meest gegeten. Hert is vooral populair tijdens de feestdagen, maar een andere goede reden om hertenvlees te kopen, is omdat het gezond en mager vlees is. Hertenvlees heeft een ...
Spareribs eten? Kies voor de ultieme kwaliteit van de bourgondische slager. 2 kilo kalfspareribs 2 gehakte uitjes 2 teelepels fijngehakte knoflook 2 eetlepels chilisaus ¼ kop ketchup 1/3 kop bruine suiker ¾ kop honing 2 teelepels Dijon mosterd Verwarm de over voor op 150 graden. Braadslee licht invetten. Leg de ...
Serveer deze salade warm om de heerlijke smaak van sesam en koriander goed tot z'n recht te laten komen. Dit gerecht kan als lichte lunch geserveerd worden, maar ook als voorgerecht is het een meer dan hartelijk welkom aan je gasten. 4 middelgrote kipfilets 225 gram peultjes 2 zakken rucola ...
Smullen wordt het zeker als je dit Oud Hollandse voorgerecht serveert. Vers, puur en op z'n lekkerst met Hollandse Nieuwe. Natuurlijk kun je dit het hele jaar serveren, maar koop wel perfecte haring. Zoek een echte visspecialist op! 2 zoute haringen 1 eetlepel peterselie, fijngehakt 1 sjalotje, gesnipperd 1 eetlepel ...
Even langs de poelier vandaag en gelijk een contract afsluiten daar, want na het eten van deze lekkernij zul je echt vaker binnen lopen. We marineren kipvleugeltjes in een aangename combinatie van zoet, zuur en pittig. Dit gerecht ga je ons nooit meer vergeven! 16 kippenvleugeltjes 4 eetlepels citroensap 6 ...
Tafel lekker !!