Tag: Mosterd

Pittig gekruide mini hamburgertjes

Gehakt kan minder saai. Als je dan toch vlees eet doe het lekker en goed. Gebruik in dit gerecht absoluut rundergehakt. Dat verwerkt prettiger en combineert beter. Het resultaat is verbluffend lekker! 400 gram rundergehakt 2 eetlepels ketjap 2 eetlepels mosterd 1/2 eetlepel zout 1 theelepel peper 2 eieren 80 ...

Hertenrack met een korst van knoflook, rozemarijn en mosterd

Hertenrack met een korst van knoflook, rozemarijn en mosterd Hertenvlees wordt meer en meer verkocht.  Het damhert en het edelhert worden het meest gegeten. Hert is vooral populair tijdens de feestdagen, maar een andere goede reden om hertenvlees te kopen, is omdat het gezond en mager vlees is. Hertenvlees heeft een ...

Mosterdsoep uit de keuken van Joke

Een recept van Joke Sinke-Verzaal uit Rotterdam. Heb je ook een favoriet die je graag en regelmatig op tafel zet? Laat het ons weten! Stuur je recept naar info@lekkertafelen.nl. Misschien staat jouw favo gerecht straks ook op LekkerTafelen.nl Ik heb ooit een heerlijke mosterdsoep gegeten bij De Herberg (Vlaams-Franse keuken) ...

Kalfsspareribs uit de oven

Spareribs eten? Kies voor de ultieme kwaliteit van de bourgondische slager.  2 kilo kalfspareribs 2 gehakte uitjes 2 teelepels fijngehakte knoflook 2 eetlepels chilisaus ¼ kop ketchup 1/3 kop bruine suiker ¾ kop honing 2 teelepels Dijon mosterd Verwarm de over voor op 150 graden. Braadslee licht invetten. Leg de ...

Warme kipsalade met een dressing van sesam en koriander

Serveer deze salade warm om de heerlijke smaak van sesam en koriander goed tot z'n recht te laten komen. Dit gerecht kan als lichte lunch geserveerd worden, maar ook als voorgerecht is het een meer dan hartelijk welkom aan je gasten. 4 middelgrote kipfilets 225 gram peultjes 2 zakken rucola ...

Voortreffelijke tartaar van haring

Smullen wordt het zeker als je dit Oud Hollandse voorgerecht serveert. Vers, puur en op z'n lekkerst met Hollandse Nieuwe. Natuurlijk kun je dit het hele jaar serveren, maar koop wel perfecte haring. Zoek een echte visspecialist op! 2 zoute haringen 1 eetlepel peterselie, fijngehakt 1 sjalotje, gesnipperd 1 eetlepel ...

Buffalo wings

Even langs de poelier vandaag en gelijk een contract afsluiten daar, want na het eten van deze lekkernij zul je echt vaker binnen lopen. We marineren kipvleugeltjes in een aangename combinatie van zoet, zuur en pittig. Dit gerecht ga je ons nooit meer vergeven! 16 kippenvleugeltjes 4 eetlepels citroensap 6 ...

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten