Recepten om zelf te makenOnderwerp "mozzarella"

Terug naar homepage


Gevulde Portobello; met Italiaanse smaken gevuld

Deze gevulde portobello’s zijn gevuld met heerlijke Italiaanse smaken die we kennen als caprese; namelijk mozzarella, basilicum en tomaat.

Lees Meer

Saltimbocca en bloemkoolrisotto; Een bordje uit de Italiaanse keuken

Zowel risotto als Saltimbocca zijn Italiaanse specialiteiten. Waarom deze dan niet combineren op één bordje. Het gerecht staat in een half uur op tafel.

Lees Meer

Buffelmozzarella in Carrozza

Buffelmozzarella in Carrozza is mozzarella in brood dat je frituurt. Je kunt het bijvoorbeeld serveren als lunchgerecht met een lekkere groene salade.

Lees Meer

Buffelmozzarella, een heerlijke pasta-ovenschotel

Een Italiaanse pasta-ovenschotel met buffelmozzarella uit eigen land. Volledig gemaakt met verse ingrediënten wat je natuurlijk op je bordje terug proeft

Lees Meer

Gezuurde aubergine, zongedroogde tomaatjes en mozzarella

Deze gezuurde aubergine ontdekte ik in een tapasbar. Een mooi en homemade gerechtje waarbij je met slechts een paar ingrediënten iets met trots serveert.

Lees Meer

Italiaans gekruid gehaktbrood met zomerse stamppot van courgette

Hoogseizoen voor de courgette, dat vieren wij met deze zomerse stamppot van courgette, geserveerd met heerlijk Italiaans gekruid gehaktbrood.

Lees Meer

Spinazie stamppot met een Italiaans tintje

Verse spinazie, aardappelen, mozzarella, tomaatjes en natuurlijk wat basilicum. Met deze verse ingrediënten serveer je een geweldige spinazie stamppot.

Lees Meer

Lichte zomerse salade met verse abrikozen

Een salade met verse abrikozen is een heerlijke lichte zomerlunch. Je creëert een absoluut wow effect en je eet hartstikke gezond.

Lees Meer

Open sandwich met tomaat en mozzarella

Lekker lunchen hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Deze open sandwich met tomaat en mozzarella is helemaal af met een perfecte balsamico en wat zout en peper

Lees Meer

Hartig breekbrood met o.a. buffelmozzarella. Hmm

Hartig breekbrood, door in ieder apart stukje een lekkere vulling te stoppen heeft iedereen die een stukje afbreekt, een heerlijk gevuld stukje brood.

Lees Meer

Vegetarische pastasalade met tuinbonen, courgette en mozzarella

Vegetarische pastasalade met tuinbonen, courgette en mozzarella. Lekker licht en vol verse groente. Proef de zomer op je bord!

Lees Meer

Aardappelgratin met tomaat en mozzarella

Deze zeer eenvoudige schotel met alledaagse ingrediënten verdient ook echt het gebruik van verse tomaten. Ik zet deze graag op tafel op de grens van winter en voorjaar. Het is een voedzaam gerecht, maar door de frisheid van tomaten laat het heel voorzichtig het voorjaar zien.

Lees Meer

Gebakken polenta met mozzarella en Parmezaan

Door toevoeging van mozzarella en de Parmezaanse kaas wordt dit een echt Zuiders gerechtje. En zoals de Italianen zeggen, eenvoud siert.

Lees Meer

Eerlijke buffelmozzarella uit Nederland

Eerlijke buffelmozzarella gewoon uit Nederland

Lees Meer

Knoflook bruschetta met verse basilicum en mozzarella

Knoflook bruschetta met verse basilicum en mozzarella – Dit eenvoudig recept moet je verder niet te veel aan toevoegen. De eenvoud en de kracht die de ingrediënten in zich hebben geven al meer dan voldoende smaak. Bruschetta vind zijn oorsprong

Lees Meer

Varkenshaasje met champignon en mozzarella

Varkenshaas is al een mooi product maar dit gerechtje maakt er een nog groter feest van. In de oven gegaarde varkenshaasjes met verse champignons en romige mozzarella.

Lees Meer

Cantaloupe meloen met Parmaham en Mozzarella

Gebruik voor dit verrukkelijke voorgerechtje eens de cantaloupe meloen. Daarmee verwen je je tafelgenoten pas echt. Het oranje vruchtvlees maakt je gerechtje kleurrijk en dit smaakt totaal anders als de bekende Galia meloen. Heb je echt lef? Combineer dan de

Lees Meer

Gevulde vleestomaten met avocado mozzarella salade

Tomaten zijn ook perfect om te vullen, een mooie combinatie van smaken en een feestje op je bord.

Lees Meer