Enchilada’s; Zo maak je ze helemaal zelf
Gehakt, Mozzarella, Geraspte kaas, tomaten en wat kruiden en specerijen. Enchilada's vers gemaakt voor een heerlijke Mexicaanse avond.
Gehakt, Mozzarella, Geraspte kaas, tomaten en wat kruiden en specerijen. Enchilada's vers gemaakt voor een heerlijke Mexicaanse avond.
Op de pizza, in de salade, ook jij eet ongetwijfeld wel eens mozzarella. Maar wat weet je eigenlijk van dit bekende Italiaanse kaasje?
Groente, fruit en kaas, ze vormen samen deze kleurrijke, zomerse komkommersalade met mozzarella en frambozen, mét frambozendressing!
Een Provençaalse tian is een ovengerecht dat bestaat uit verschillende laagjes groenten. Kleurrijk en het doet je verlangen naar de vakantie.
De Italiaanse versie van de pannenkoek met ham en kaas, maar zeg nou zelf, crespelle con proscuitto e formaggio klinkt toch veel lekkerder?
Het leuke van deze Italiaanse bol met mozzarella, tomaat en pesto is dat je deze zowel warm als koud kunt serveren. Een écht lekkere lunch!
Een Turkse pide is een gevuld Turks bood, in dit recept wordt het brood gevuld met een romig kaasmengsel van mozzarella, feta en ricotta.
Hartig breekbrood met heerlijk draderige mozzarella. Een breekbrood voor bij de barbecue, bij een lekkere kom soep of voor op de borreltafel.
Aardappelen, verse spinazie, heerlijke mozzarella en wat kerstomaatjes. Zet een echte, originele en zomerse spinaziestamppot op tafel.
Buffelmozzarella in Carrozza is mozzarella in brood dat je frituurt. Je kunt het bijvoorbeeld serveren als lunchgerecht met een lekkere groene salade.
Een Italiaanse pasta-ovenschotel met buffelmozzarella uit eigen land. Volledig gemaakt met verse ingrediënten wat je natuurlijk op je bordje terug proeft
Deze gezuurde aubergine ontdekte ik in een tapasbar. Een mooi en homemade gerechtje waarbij je met slechts een paar ingrediënten iets met trots serveert.
Eerlijke buffelmozzarella gewoon uit Nederland
Zowel risotto als Saltimbocca zijn Italiaanse specialiteiten. Waarom deze dan niet combineren op één bordje. Het gerecht staat in een half uur op tafel.
Smaakvolle aardappelen, verse tomaten en romige mozzarella. Een aardappelgratin met tomaat en mozzarella is een smaakexplosie.
Bladerdeeghapjes zijn een feestelijkheid op tafel . Dat geldt nog meer als je ze ook echt zelf gemaakt hebt. Deze bladerdeeghapjes worden zeker gewaardeerd!
Deze gevulde portobello's zijn gevuld met heerlijke Italiaanse smaken die we kennen als caprese; namelijk mozzarella, basilicum en tomaat.
Een lasagne met polenta is geen alledaagse kost. Toch zul je veel plezier beleven aan dit gerecht. Ontdek lasagne met polenta en serveer iets origineels.
Gebakken polenta wordt in een handomdraai een heerlijke polenta met mozzarella en parmezaan. Geef ook eens een lekkere Zuiders accent aan je polenta.
Hou jij ook zo van krieltjes? Krieltjes zijn kleine aardappeltjes waarmee je veel meer kunt dan basic koken en bakken. Lekker om te variëren!
Check het recept of lees de infoBen je een liefhebber van de oosterse keuken en hou je van vis? Dan is het tijd voor een lekkere viscurry in kokossaus. Die moet je proeven!
Check het recept of lees de infoBijna niemand wil zelf soezen maken. Het lijkt veel werk en ze kunnen mislukken. Maar met dit recept en deze tips bak jij perfecte soezen.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers