Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Bladeren door tag

Mozzarella

Spinazie stamppot met een Italiaans tintje

Verse spinazie, aardappelen, mozzarella, tomaatjes en natuurlijk wat basilicum. Met deze verse ingrediënten serveer je een geweldige spinazie stamppot. Natuurlijk kun je ook heel veel andere smaakmakers gebruiken om te verrassen met spinazie stamppot. Probeer het maar eens.

Knoflook bruschetta met verse basilicum en mozzarella

Knoflook bruschetta met verse basilicum en mozzarella - Dit eenvoudig recept moet je verder niet te veel aan toevoegen. De eenvoud en de kracht die de ingrediënten in zich hebben geven al meer dan voldoende smaak. Bruschetta vind zijn oorsprong in midden Italië, en heeft zijn naam te danken aan het Latijnse woord “bruscare” dat “op kolen roosteren“ betekent. Het bestaat dan ook uit gegrild…

Cantaloupe meloen met Parmaham en Mozzarella

Gebruik voor dit verrukkelijke voorgerechtje eens de cantaloupe meloen. Daarmee verwen je je tafelgenoten pas echt. Het oranje vruchtvlees maakt je gerechtje kleurrijk en dit smaakt totaal anders als de bekende Galia meloen. Heb je echt lef? Combineer dan de galia meloen eens met de cantaloupe meloen.