Penne all’ Amatriciana
Een Amatricianasaus bestaat uit slechts 4 ingrediënten: tomaten, spek, kaas (pecorino) en olijfolie. Probeer Penne all' Amatriciana!
-.
Een Amatricianasaus bestaat uit slechts 4 ingrediënten: tomaten, spek, kaas (pecorino) en olijfolie. Probeer Penne all' Amatriciana!
Barbecuesaus zelf maken is een garantie voor Lekker Tafelen. Vergeet de tubes, flesjes en pakjes en geniet van smaakvolle sauzen uit eigen keuken.
De bearnaisesaus is eenvoudig zelf te maken maar wordt vaak vermeden omdat deze zou gaan schiften. Met dit recept gaat je dat niet overkomen.
Kapsalon, de snackbar klassieker kan je gewoon zelf maken. Met verse friet natuurlijk. Misschien niet origineel, maar lekker is het wel!
Labneh, een romige yoghurt dip uit Libanaon. Het maken van hangop, of labneh in dit geval, stelt geen fluit voor. In dit recept met za'atar.
Deze savooiekool uit de wok zet je in 15 minuten op tafel. Door de oosterse smaakmakers geef je de kool een eigen smaak. Lekker bij rijst.
Zet je vanavond bami of nasi op tafel? Maak er een verse atjar van komkommer en paprika bij. Je rijsttafel krijgt zo weer een heel andere dimensie.
Waarom ga je barbecueën? Omdat je vlug en lekker wilt eten en geen zin hebt om de keuken in te duiken? Of steek je de barbecue aan om gezellig met vrienden te eten? In dit laatste geval is het leuk om eens verrassend voor de dag te komen. Daarvoor hoef ...
Zelf een rijsttafel maken. Ideaal idee, als de barbecue niet aan kan en je toch gasten krijgt. Even naar de Chinees kan natuurlijk ook, de gerechten die je hier vindt zijn volledig homemade. Dat presenteer je met trots en kun je bovendien helemaal aanpassen zoals jij het lekker vindt. Het ...
Wanneer je heel graag chinees gaat eten, moet je zeker deze kip uit de wok eens proberen, veel ingrediënten, maar wel vlug klaar.
Deze rauwkost van komkommer, wortel en sinaasappel is lekker fris en gezond. Door het sinaasappelsap heb je geen dressing nodig.
Deze Nasi goreng is naar authentiek recept van Bart Eijken en Jojo Keller, auteurs van het Indonesische kookboek Bartje Boemboe.
Het basisrecept voor botersauzen. Een van de velen die je echt moet kennen. Je maakt er de lekkerste sauzen, soepen en zelfs kroketten mee.
Check het recept of lees de infoJe maakt heel makkelijk een geweldig lekkere gevulde omelet met een paar verse eitjes en wat restjes groenten, kaas of vlees uit de koelkast.
Check het recept of lees de infoMet wat eiwit en suiker maak je deze mini pavlova. Gebruik als nagerecht met ijs of gevuld met slagroom, bavaroise of vers fruit.
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers