Recepten om zelf te makenOnderwerp "ontbijt"

Terug naar homepage


Smoothie met veldsla of is het toch een groente- en fruitsap?

Of we het nu een smoothie met veldsla of groente- en fruitsap noemen, voor mij is het in ieder geval een perfecte start van de dag.

Lees Meer

Avocado smoothie, heerlijk smakelijk

Avocado smoothie met mango of kiwi of eentje met spinazie en bleekselderij, De avocado is een vrucht die het perfect doet in smoothies.

Lees Meer

Frisse, groene lente smoothie

Komen je vrienden langs, of komt de buurvrouw even aanwaaien? De smoothie biedt altijd een uitkomst. Even wat verse ingrediënten in je blender, een minuutje draaien en je verse smoothie staat al klaar.

Lees Meer

Perzik abrikoos smoothie

Perziken en abrikozen zijn steenvruchten en worden meestal lekker uit het vuistje weg gehapt. Combineer deze twee smaken tot een heerlijk verfrissende smoothie en je hebt gelijk je vitamines binnen.

Lees Meer

Vers ontbijt; 3 verrassende smoothies voor een gezonde start

Vers ontbijt; 3 verrassende smoothies voor een gezonde start Wil je ook wel eens iets anders dan een boterham met kaas of overnight oats, hoe lekker dat ook is? Of misschien zoek je wel iets lekkers en gezond om te

Lees Meer

Begin morgen de dag eens met een lekkere smoothie!

Begin morgenochtend de dag eens met een lekkere smoothie! Meng 1 1/2 kop magere yoghurt met bijvoorbeeld: 125 gram blauwe bosbessen (diepvries) of 125 gram rode bessen (diepvries) of 125 gram aardbeien (diepvries) of 1 banaan en een kiwi of

Lees Meer

Smoothie van aardbeien en sinaasappel

Dat fruit altijd een gezonde keuze is hoeven we je vast niet meer te vertellen. Maak dan eens deze gezonde smoothie van aardbeien en sinaasappel.

Lees Meer

Smoothie van banaan en blauwe bessen

Een heel eenvoudige smoothie, maar zeker de moeite waard. Gebruik deze smoothie van banaan en blauwe bessen als ontbijt of als gezond tussendoortje.

Lees Meer