Kaiserschmarrn à la gasthof Schönblick
Wij mogen het originele kaiserschmarrn recept van gasthof Schönblick met jullie delen. Een nagerecht dat je echt in winterse sferen brengt.
Wij mogen het originele kaiserschmarrn recept van gasthof Schönblick met jullie delen. Een nagerecht dat je echt in winterse sferen brengt.
Aardappelpoffertjes (de naam zegt het al) zijn poffertjes gemaakt van aardappeldeeg. Een gerecht uit Zuid Tirol dat heerlijk is met zuurkool.
Verse spätzle maken is niet ingewikkeld maar meer een handigheidje. Je kunt er een spätzle zeef voor kopen maar zonder die zeef lukt het ook.
Een germknödel is een luxe brooddeeg gevuld met een compote, traditioneel is dit een pruimencompote, maar ieder andere compote of zelfs een jam zou ook kunnen. Het speciale aan de germknödel is dat deze niet gebakken wordt in de oven maar gestoomd of gekookt in zout water.
Forel op de wijze van de molenaarsvrouw, het recept voor Forelle Müllerin Art. Deze forel wordt gebakken in geklaarde boter en we serveren de forel met peterselieaardappeltjes en een eenvoudige groene salade.
Strudel - een veelzijdige deegspecialiteit De 'Apfelstrudel', wie kent hem niet? Een baksel van flinterdun knisperdeeg met een vulling die wel wat aan onze appeltaart doet denken, maar ... Een appeltaart is iets van thuis, een strudel doet je aan vakantie denken, aan sneeuw aan bergen, aan het lieflijke Oostenrijkse ...
Bij Lekker Tafelen vind je makkelijke recepten om zelf te maken. Alle recepten op deze website zijn door ons zelf gemaakt en gefotografeerd. Ieder recept heeft verse ingrediënten in de hoofdrol. Hier vind je smaak, hier vind je gezonde recepten, hier weet je wat je eet, hier eet je met de seizoenen mee. En als jij deze leuke recepten ook zelf gaat maken zul je ontdekken dat je ze met trots serveert.
Tafel lekker !!
Rijnenborghstraat 22
3431 EZ Nieuwegein
Tel: 030 – 2072820
Mail: info@lekkertafelen.nl
KvK: 74097938
© 2025 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved.
Reacties