Aardappelsoep met knolselderij en gebakken paddenstoelen
Aardappelsoep is niet zo populair. Dat gaat veranderen met deze heerlijke aardappelsoep met knolselderij en gebakken paddenstoelen.
Geen producten in je winkelmand.
Aardappelsoep is niet zo populair. Dat gaat veranderen met deze heerlijke aardappelsoep met knolselderij en gebakken paddenstoelen.
Kies in de herfst- of wintermaanden eens voor hertenbiefstuk. Een heerlijk mals stukje wild! Serveer met pastinaakpuree en paddenstoelen.
Nodig gerust wat vrienden uit om pizza te komen eten. Met deze champignonpizza of pizza funghi kun je écht aankomen. Compleet basisrecept!
Een fantastisch vegetarisch gerecht op tafel zetten? Serveer deze ovenpasta met pompoen, paddenstoelen en kaas. Dit is herfst op tafel!
Oesterzwammen, Shiitake, Cantharellen. Al deze heerlijke smaken en structuren zitten in deze bospaddenstoelensoep. Vers brood erbij en klaar.
Zet de seizoenen op tafel! Een quiche met paddenstoelen is een hoogtepunt voor de herfst. Ook lekker voor een high tea of picknick.
Pasta porcini is eenvoudig te maken en smaakt spectaculair. Zorg ervoor dat je gedroogde porcini in je keukenkastje hebt.
Ook zonder vlees kun je een mooi gerecht op tafel zetten, deze knolselderij puree met paddenstoelen is daar een mooi voorbeeld van.
Zet de herfst op tafel met deze paddenstoelen risotto met kokkels. In dit recept tref je prachtige smaken en mooie lokale ingrediënten.
Het recept voor gevulde champignons en vier varianten. Je kunt deze gevulde champignons als hapje maar ook als voorgerecht serveren.
Van risotto ( een restje ) kun je deze risotto bitterballen maken. Officieel heten ze Arancini. Niet zo moeilijk te maken en origineel op je borreltafel.
Een heerlijk rijk gerecht voor herfst- en wintermaanden. Kalfsbiefstuk met paddenstoelen, geserveerd met een risotto. Een wijntje erbij en genieten maar.
Ovenschotels zijn ideaal als je gasten krijgt. Deze koolraapovenschotel met paddenstoelen en spek kun je ook van te voren klaarmaken en later afbakken.
Risotto van bospaddenstoelen met rolletjes van schartong. Goed op smaak en afgemaakt met een heerlijke saus. Dit is echt risotto eten!
Met verse paddenstoelen kun je onder andere een heerlijke paddenstoelensaus maken. Deze saus is lekker met gebraden of gegrild rund- of varkensvlees, lamskoteletjes, gebraden tonijnmoot, kipfilet, maar ook lekker als saus door de pasta.
Deze gevulde portobello's zijn gevuld met heerlijke Italiaanse smaken die we kennen als caprese; namelijk mozzarella, basilicum en tomaat.
Deze jachtsaus is lekker vol van smaak en past perfect bij een mooi stukje wild of rundvlees. Verse paddenstoelen vormen het hoofdingrediënt van deze saus.
Sharing dinners, samen delen, we ontdekken het gelukkig ook in Nederland. Het is helemaal niet raar meer als je gewoon een aantal plankjes op tafel zet en iedereen daarvan snoept. Een beetje de oude worst en kaasplankjes van vroeger bij een verjaardag.
Wil je eens wat anders dan de standaard pastagerechten? Probeer deze tagliatelle met stroganoff van paddenstoelen en chorizo. Echt anders, echt lekker.
Zuivelspread voor een toastje, voor de boterham of in een saus? Maak die zuivelspread eens zelf! Gebruik verse ingrediënten en...
Lees verderDeze geurige stoofpot is rijk gevuld met rundvlees en varkensvlees, maar ook veel verse groenten en aardappels. Haal meer uit...
Lees verderZelf visbouillon maken is zo gepiept. Vertel je visboer wat je gaat maken, en hij helpt je aan de lekkerste...
Lees verder© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved
Reacties van onze lezers