Saltimbocca van parelhoen met gestoofde rode kool en appel
Saltimbocca is een Italiaanse klassieker gemaakt van kalfsvlees. Saltimbocca van parelhoen is anders maar zeker niet minder lekker.
Saltimbocca is een Italiaanse klassieker gemaakt van kalfsvlees. Saltimbocca van parelhoen is anders maar zeker niet minder lekker.
Gevulde parelhoen, het kleinere zusje van de kalkoen, met een farce van vlees, paddenstoelen, port, cognac en specerijen. Heerlijk en feestelijk tafelen dus
Minstens net zo beroemd als zijn Franse broertje Roquefort is de blauwschimmel Gorgonzola. Lekker Tafelen vertelt over deze pittige Italiaan!
Check het recept of lees de infoMaak een heerlijke ovenschotel met andijvie, gehakt en uien. Dit gerecht is hartig, voedzaam en gemakkelijk te maken.
Check het recept of lees de infoGehakt is lekker en goedkoop en op heel veel manieren toe te passen, maar welke soorten gehakt zijn er en waaraan moeten ze voldoen.
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers