Tag: Vlees – Parmaham

Kip in het pannetje met parmaham, bonen en tomaatjes

Kip in het pannetje is voedzaam, snel en smaakvol tegelijkertijd. Met dit gerecht zet je in zeer korte tijd iets lekkers op tafel. In dit gerecht zit de geweldige combi van witte bonen en salie verwerkt. Die salie ruikt verrukkelijk als je kip in het pannetje maakt. Voor meer smaak ...

Zalm in parmaham met spinazie en trostomaatjes

Doordat de zalm in parmaham is gewikkeld krijgt het een hartigere smaak. En zo krijg je toch alle vitaminen en mineralen binnen die in deze heerlijke vette vis zitten. Samen met heerlijke spinazie en trostomaatjes uit de oven heb je een lekkere complete maaltijd.

Pizza Calzone met groenten; Gezond en lekker eten!

Pizza maken is één, maar een pizza calzone met groenten maken is iets anders. Wij delen het recept van een huisgemaakte pizza calzone met groenten. Dit is pizza met een hoofdletter "P". Dat de pizza calzone met groenten een gezonde pizza is hoeven we je vast niet te vertellen, maar ...

Parmaham; Bekroonde lekkernij

Het Consorzio heeft in Nederland 10 verszaken aangewezen als “Parmaham specialist” , winkels met bewezen vakkennis van- en passie voor Italiaanse producten.

Saltimbocca van verse kabeljauwfilet

Saltimbocca is eigenlijk een Italiaans vleesgerecht: kalfsvlees of kipfilet omwikkeld met rauwe ham en salie. Vanwege het warme weer kwam ik spontaan op het idee om een saltimbocca te maken van verse vis.  Gewaagd, maar ik wou het proberen. Is dit lekker geworden met vis ? Ja heerlijk ! Zo lekker ...

Saltimbocca van varkenshaas met gnocchi

Saltimbocca van varkenshaas met gnocchi. Saltimbocca is een alom bekende Italiaanse specialiteit uit de buurt van Rome. Oorspronkelijk met kalfslapjes, maar dit is de versie met varkenshaas en is qua smaak net iets malser. Zo gemaakt, erg lekker en past prima bij het voorjaar/zomer nu het weer warmer wordt. 2 varkenshaasjes, ...

Italiaanse salade met vijgen

Simpel, echt vers en helemaal home made. Dat is deze Italiaanse saladetopper.  40 gram verse rucola 4 verse vijgen 4 plakken parmaham 1 rode peper sap van een 1/2 sinaasappel 1 eetlepel vloeibare honing 4 eetlepels olijfolie Scheur de rucola klein en verdeel dit over bordjes. Snijd de vijgen in ...

Uitgelicht

Nieuwe recepten

Kooktips

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten