Saltimbocca van verse kabeljauwfilet; in 15 minuten op tafel!
Wil je luxe tafelen, maar niet lang in de keuken staan? Dan is saltimbocca van verse kabeljauwfilet met een zalige citroensaus de uitkomst.
Wil je luxe tafelen, maar niet lang in de keuken staan? Dan is saltimbocca van verse kabeljauwfilet met een zalige citroensaus de uitkomst.
Het recept voor een heerlijke hamburger om zelf te maken. In de Italiaanse burger worden Parmaham en Parmezaanse kaas verwerkt. Superlekker!
Een lekkere snack, of voorgerecht op basis van brood, dat noemen Italianen bruschetta. Maak eens bruschetta met Parmaham en Parmezaanse kaas!
Parmaham is 100 % natuurlijk, dat moeten de mensen weten. Geen kleurstoffen, geen rare conserveringsmiddelen. Alleen mooi vlees, zout en de lucht maken de ham tot wat hij is!
Uit het boek Eating apart together maakte ik deze olijvenrisotto op 2 manieren. Eén voor de vleeseter en één voor de vegetariër. Samen Lekker Tafelen dus.
Kip in het pannetje is voedzaam, snel en smaakvol tegelijkertijd. Met dit gerecht zet je in zeer korte tijd iets lekkers op tafel.
Doordat de zalm in parmaham is gewikkeld krijgt het een hartigere smaak. En zo krijg je toch alle vitaminen en mineralen binnen die in deze heerlijke vette vis zitten. Samen met heerlijke spinazie en trostomaatjes uit de oven heb je een lekkere complete maaltijd.
Het Consorzio heeft in Nederland 10 verszaken aangewezen als “Parmaham specialist” , winkels met bewezen vakkennis van- en passie voor Italiaanse producten.
De ambachtelijke slager, de echte slager, ik kan het niet vaak genoeg zeggen, zijn de parels die voor dat stukje vlees op ons bord zorgen.
Saltimbocca is een bekende Italiaanse specialiteit. Oorspronkelijk met kalfslapjes, maar in dit recept maken we saltimbocca van varkenshaas.
De kaas die geen kaas is maar een bijproduct van het kaasmaken. Toch wordt ricotta verkocht als kaas. Informatie en recepten vind je hier.
Check het recept of lees de infoDe zure roomsaus met dille is een makkelijke lichte saus met een luxe uitstraling en heel veel smaak die bij tal van gerechte te gebruiken is.
Check het recept of lees de infoHet is altijd een goed idee om een voorgerechtje te serveren. Maar wat is nu de optimale portiegrootte van een voorgerecht?
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers