Tag: Vlees – Parmaham

Olijven risotto op 2 manieren

Uit het boek Eating apart together maakte ik deze olijvenrisotto op 2 manieren. Eén voor de vleeseter en één voor de vegetariër. Samen Lekker Tafelen dus.

Zalm in parmaham met spinazie en trostomaatjes

Doordat de zalm in parmaham is gewikkeld krijgt het een hartigere smaak. En zo krijg je toch alle vitaminen en mineralen binnen die in deze heerlijke vette vis zitten. Samen met heerlijke spinazie en trostomaatjes uit de oven heb je een lekkere complete maaltijd.

Parmaham; Bekroonde lekkernij

Het Consorzio heeft in Nederland 10 verszaken aangewezen als “Parmaham specialist” , winkels met bewezen vakkennis van- en passie voor Italiaanse producten.

Welkom terug!

Inloggen

Registreer op Lekker Tafelen

Vul onderstaande gegevens in om te registeren

*Bij registratie op onze website ga je akkoord met de opslag van jouw gegevens ten behoeve van je account. Deze gegevens worden nooit gedeeld met derden. Meer info.

Krijg je wachtwoord terug

Vul gebruikersnaam of mailadres in om je wachtwoord te resetten