Lekker Tafelen
Online foodmagazine voor iedereen
Bladeren door tag

Parmezaanse Kaas

Knoflook-kaasbrood

Dit knoflook-kaasbrood is makkelijk en snel te maken, zit bomvol smaak en is echt heerlijk om bij de soep of een lekker bord pasta te serveren.

Gegrilde romaine sla met Parmezaanse kaas

Gegrilde romaine sla met Parmezaanse kaas Sla daar maak je een salade van, logisch toch? Maar een stevige sla, zoals de romaine, ook wel romeinse of romaanse sla genoemd, kan je ook grillen. Gebruik het hart van een grotere krop, maar kijk ook eens of je zogenaamde "baby romaine" kan vinden en maak per persoon een bijzonder bijgerecht. Wat heb je…

Scholsandwich met Parmezaanse kaas en verse kruiden

Scholsandwich met Parmezaanse kaas en verse kruiden. Betaalbaar goede, spartelverse vis uit onze eigen achtertuin eten is altijd lekker. Deze zijn extra lekker door alle verse kruiden, het paneerlaagje en de Parmezaan. Pecorino is ook lekker. Deze smaken ook 10x beter dan vis uit zo’n diepvriespak van ‘viscuisine’ want dit is allemaal vers. Schol is op zijn best van mei t/m september want dan is…
Lees verder...

Gemakkelijke Quiche met Parmezaanse kaas

Deze quiche heeft een heerlijke kaassmaak en is lekker luchtig door het losgeklopte ei. Verse groenten, kruiden en wat pijnboompitten erbij, samen met dat knapperige deeg... Een hele goede combinatie! Je kunt naar hartenlust variëren met de vulling. Laat bijvoorbeeld de bosui weg en kies voor ringetjes rode ui. Onthou wel dat alles wat je als…

Prei en Parmezaanse kaas frittata

Frittata is eigenlijk een laagjes taart. Afkomstig uit de Italiaanse budget keuken. Er zijn talloze varianten omdat het oorspronkelijk gemaakt werd van restjes. Dat kan pasta, aardappel of ei zijn. Ook qua ingrediënten kun je eindeloos variëren. Heb je ooit een frittata gemaakt? Het werkt verslavend. Als je eenmaal de receptuur door hebt kun je er…

Zalmrisotto met Parmezaanse kaas

Risotto is een prachtig gerecht, gewoon echt mooi om te maken. Je ziet de rijstkorrels uitdijen in je pan je ziet de smaken er in trekken en tijdens het maken van je risotto bedenk je de volgende variatie die je gaat maken. Je kunt volop experimenteren met verse seizoensproducten en je kunt het heel eenvoudig houden. Gebruik een goede, liefst zelf getrokken bouillon en je eet voortreffelijk. Smaak…
Lees verder...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More