Recepten om zelf te maken



Onderwerp "pastagerechten"

Terug naar homepage


Pasta ovenschotel met spitskool en breydelspek

Vers gemaakte pasta, aangevuld met verse ingrediënten van goede kwaliteit. Het resultaat is deze pasta ovenschotel met spitskool en Breydelspek. Feestje!

Lees Meer

Pasta met daslookpesto en warm gerookte zalm

Door te kiezen voor verse, smaakvolle ingrediënten, til je een relatief eenvoudig pasta gerecht naar een heel ander niveau.

Lees Meer

Pasta met kip en pompoen

Pasta met kip en pompoen – Soms ontstaan lekkere gerechten door een samenloop van omstandigheden. Zoals bij deze pasta. Een recept om zeker te proberen

Lees Meer

Pasta porcini – Puur en simpel met krachtige smaken

Pasta porcini is pasta met gedroogd eekhoorntjesbrood. Het is eenvoudig te maken en smaakt spectaculair. Zorg ervoor dat je gedroogde porcini in huis hebt, dan heb je hiermee een ideaal recept voor onverwachte eters.

Lees Meer

Zelfgemaakte ravioli met een vulling van garnalen en een vulling met spinazie

Een stap voor stap omschrijving voor zelfgemaakte ravioli met een vulling van garnalen en een vulling van spinazie. Met dit recept kan het niet mislukken.

Lees Meer

Pasta met Pompoen stap voor stap uitgelegd

Herfst op tafel? Serveer eens deze Pasta met pompoen. Het feest is compleet met krokant gebakken uitjes, spekjes, zachte geitenkaas en een salie-roomsaus

Lees Meer

Pasta met venkel en salami – Nét even wat anders

Heerlijke pasta, die wel het comfort-food gevoel heeft van spaghetti Bolognaise, maar net iets origineler is. Pasta met venkel en salami.

Lees Meer

Pasta in brodo; simpel Italiaans comfortfood

Pasta in brodo is een in Italië geliefd, licht gerecht dat ‘pasta in bouillon’ betekent. Het gerecht is vele malen lekkerder dan het klinkt. Een aanrader!

Lees Meer

Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara, kookplezier voor de herfst. Deze klassieker kunnen we rekenen tot de budgetgerechten en staat ook nog eens heel snel op tafel.

Lees Meer

Penne all’arrabbiata

Penne all’arrabbiata is een pastagerecht waarbij de stoom uit je oren komt. Zo één waarbij je je gezicht langzaam rood voelt worden…

Lees Meer

Buffelmozzarella, een heerlijke pasta-ovenschotel

Een Italiaanse pasta-ovenschotel met buffelmozzarella uit eigen land. Volledig gemaakt met verse ingrediënten wat je natuurlijk op je bordje terug proeft

Lees Meer

Verse tagliatelle met ricotta en Herderham

Ontdek de Herderham in deze verse tagliatelle. Heerlijk met ricotta. Dit gerecht staat supersnel op tafel en verbergt verrassend mooie smaken.

Lees Meer

Pastarolletjes met gehakt en spinazie – Huisgemaakt

Van huisgemaakte pasta maakt u pastarolletjes. Deze worden gevuld met spinazie, gehakt en ricotta. Afgedekt met een kaassaus kan het de oven in.

Lees Meer

Zomerse pasta met geitenkaas, tomaat en spinazie

Deze milde pasta met geitenkaas, tomaat en spinazie, voor die zomerse doordeweekse dag smaakt romig en zacht en dat zonder room.

Lees Meer

Bloemkool met penne en spekjes overgoten met kaassaus

Een eenvoudige ovenschotel van bloemkool met penne, Goudse boerenkaas en spek. Bloemkool op z’n Hollands dus met een vleugje Italië.

Lees Meer

Pasta alla Norma; pastasaus met aubergine en ricotta

Pasta alla Norma is mogelijk ontstaan in Sicilië als ode aan een opera. Zet een muziekje op en geniet samen van deze vegetarische pasta met aubergine.

Lees Meer

Italiaanse pasta met mosselen

Italiaanse pasta met mosselen: een geniale combinatie, met knoflook, pepertjes en nog slechts een paar andere ingrediënten. Simpelweg lekker.

Lees Meer

Pasta met tuinboontjes

Pasta con le fave! Hoor je denken: klinkt goed, gaan we doen! Als ik zeg pasta met tuinboontjes, nog steeds? Terwijl het echt heel lekker is, zolang je die bonen maar dubbel dopt. Dus niet alleen uit de peul maar ook dat vaak wat harde bittere schilletje eraf.

Lees Meer

Vegetarische pastasalade met tuinbonen, courgette en mozzarella

Vegetarische pastasalade met tuinbonen, courgette en mozzarella. Lekker licht en vol verse groente. Proef de zomer op je bord!

Lees Meer