Penne all’ Amatriciana
Een Amatricianasaus bestaat uit slechts 4 ingrediënten: tomaten, spek, kaas (pecorino) en olijfolie. Probeer Penne all' Amatriciana!
Een Amatricianasaus bestaat uit slechts 4 ingrediënten: tomaten, spek, kaas (pecorino) en olijfolie. Probeer Penne all' Amatriciana!
Penne all'arrabbiata is een pastagerecht waarbij de stoom uit je oren komt. Zo één waarbij je je gezicht langzaam rood voelt worden...
Dit is geen sprookje, maar een makkelijk recept. Wij maken Pastasaus van verse tomaten en halen deze niet uit een pot. Super simpel, maar ook super lekker.
Pasta alla Norma is mogelijk ontstaan in Sicilië als ode aan een opera. Zet een muziekje op en geniet samen van deze vegetarische pasta met aubergine.
Pastasauzen haal je niet uit een pot! Die maak je zelf, daar stop je een flink portie liefde in en jouw pasta zal echt nooit meer hetzelfde zijn.
Verras aan tafel met een echte pastasaus. Je écht, dat is tegenwoordig verrassen. Niks uit pot of uit een pakje, maar gewoon lekker met verse ingrediënten.
Eten op de camping hoeft echt niet ongezond te zijn. Orzo met ballen is een prachtig campinggerecht waar ook de kinderen graag bij mee helpen
Pastasaus is het ultieme gerecht om een voorraadje van aan te leggen in de diepvries. Tomaatjes in de aanbieding? Tijd om pastasaus te maken. En echt, als je er over nadenkt is het niet zoveel moeite als het lijkt. Natuurlijk moet het even pruttelen, maar de geur is verrukkelijk, de ...
De ietwat zoutige pastasaus is er echt voor de liefhebber van ansjovis, kappertjes en zwarte olijven. De ansjovis is zeker niet TE aanwezig waardoor deze traditionele saus toch zeker voor iedereen een aanrader is.
Tomatensaus met worst; Heerlijke Pastasaus of brooddip Deze saus werd uit nood geboren: worstjes die op moesten, niet zoveel in huis en geen zin om een broodje worst te eten. De Noord-Afrikaanse smaakmakers maken deze saus een beetje pittig, terwijl de worst voor bite zorgt. Heerlijk met pasta, rijst, couscous ...
Waarom ingewikkeld doen als het simpel kan. Het meest makkelijke is een pot leeggooien op je pasta, maar als je die zin alleen al leest heb je al geen honger meer. Een beetje trots mag ook! Deze pastasaus maak je van verse tomaten met een spekje en verse Italiaanse kaas. ...
Zo eens in de twee weken maak ik deze zalige basissaus met tomaten en chianti. Je bent er even tijd mee kwijt, maar als je een flinke hoeveelheid maakt kun je wat porties invriezen. Het is zó lekker om een pastasaus met verse tomaten te maken. De heerlijke kruidige geur ...
Met deze tips bak je thuis de mooiste en lekkerste soezen, eclairs en profiteroles. Pas op, het kiezen van een vulling kan lastiger zijn.
Check het recept of lees de infoMosselen worden vaak gekookt in wijn, bier of visbouillon. In een gele curry moet je zeker ook eens proberen. Zo pittig als je zelf wilt.
Check het recept of lees de infoEet je graag curry? Maak hem dan eens helemaal vers, dus ook de currypasta. We hebben het recept van een heerlijke groene currypasta voor je!
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers