Griet grillen op de barbecue
Wil je graag eens een grote vis zoals griet grillen op de barbecue, maar je weet niet hoe? Wij helpen je op weg.
Wil je graag eens een grote vis zoals griet grillen op de barbecue, maar je weet niet hoe? Wij helpen je op weg.
Met minimale moeite een geweldig visgerecht op tafel zetten is geen kunst met heerlijke filets van griet met kappertjessaus.
Ben je liefhebber van vis maar weet je niet goed hoe je deze moet bakken? Met deze tips ga ook jij de perfecte visfilet bakken.
Heerlijk zachte vis in een knapperige korst met kaas en verse kruiden. Gebakken griet met kruidenkorst vind iedereen lekker.
Kook als een chef en verwen je tafelgenoten met een luxe maar toch makkelijk te maken gepocheerde schol met dragonsaus.
Best vreemd dat we niet vaker vis pocheren, dit heeft namelijk veel voordelen! Het is smaakvol verantwoord en makkelijker dan je denkt.
Een heerlijke gebakken tong met een lichte en lekker frisse kruidensaus die in een handomdraai gemaakt is, dat wordt genieten.
Vind je verse tong bakken lastig? Weet je niet goed waar te beginnen? Met deze stap voor stap handleiding en foto's helpen we je op weg.
Een visgerecht waar je mee voor de dag kunt komen. Heerlijke tongrolletjes in een kruidige kokossaus. Serveer dit gerecht met witte rijst.
Ben je een echte visliefhebber, maar vind je platvis fileren een lastige klus? Met deze stap voor stap uitleg gaat het ook jou vast lukken.
De homemade variant op de kant-en-klare visgratin uit de diepvries. Heilbot met broccoligratin en venkelrisotto is veel lekkerder!
De schol is één van de vissoorten die MSC gecertificeerd is. Kies voor lokaal uit eigen Noordzee! Ontdek deze tips & recepten met schol.
Even lekker een schol bakken is gewoon echt lekker. Op de huid bakken in een royale pan en binnen 15 minuten smul jij van Nederlandse vis.
Schol uit onze eigen Noordzee is op z'n best in voorjaar en zomer. Maak dan eens deze scholrolletjes met een vulling van gegrilde paprika.
Weer eens wat anders dan de bekende stamppotjes, is deze Vlaamse stoemp met lekkers uit de zee. Heerlijk met mosselen, garnaaltjes en tongschar.
Verrassen aan tafel? Dat gaat lukken met deze scholrolletjes met lamsoor. Je proeft de sfeer van de vissersdorpen in dit unieke gerechtje.
Variëren met vis is makkelijker dan je denkt! Deze scholrolletjes met dijonaisesaus zijn een lust voor het oog en ze smaken geweldig.
Dit recept voor een soufflé van tongfilet met een frisse komkommerdressing kun je prima zelf thuis maken zonder uren in de keuken te staan.
Fruit is niet het eerste waar je aan denkt bij carpaccio. Toch is deze carpaccio van rode grapefruit en gerookte vis een gerecht dat het proberen waard is.
Heerlijke winter recepten. Huisgemaakt met verse ingrediënten. Je vindt er makkelijke en snelle recepten, maar ook heerlijke stoofpotten.
Check het recept of lees de infoKippensoep, bij een griepje, of gewoon omdat het een heerlijke soep is. Maar wat is nou de lekkerste kippensoep? Recepten uit de hele wereld!
Check het recept of lees de infoAardappelschotel met kip en koolraap, dat is een avondmaaltijd, met aardappels, groente en vlees. Een AGV'tje dus, maar wel een hele lekkere!
Check het recept of lees de infoWaar gebruik je al die onderdelen van de keukenmachine voor? Hier vind je een uitgebreide uitleg over het hoe en waarom van deze onderdelen.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers