Parmaham festival 2016, Festival del prosciutto di Parma
Parmaham is 100 % natuurlijk, dat moeten de mensen weten. Geen kleurstoffen, geen rare conserveringsmiddelen. Alleen mooi vlees, zout en de lucht maken de ham tot wat hij is!
Parmaham is 100 % natuurlijk, dat moeten de mensen weten. Geen kleurstoffen, geen rare conserveringsmiddelen. Alleen mooi vlees, zout en de lucht maken de ham tot wat hij is!
Zowel risotto als Saltimbocca zijn Italiaanse specialiteiten. Waarom deze dan niet combineren op één bordje. Het gerecht staat in een half uur op tafel.
Aardappelgratin, dat betekent heerlijk variëren met aardappel, groente, kaas en room. We hebben de lekkerste recepten voor je verzameld!
Check het recept of lees de infoGeniet zonder schuldgevoel van dit heerlijke yoghurttaartje met aardbeien. Puur natuur en boordevol echte smaken.
Check het recept of lees de infoAls je een mooie moot verse tonijn hebt wil je deze ook perfect bereiden. Met deze tips kan iedereen tonijn bakken als een echte chef.
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers