Broccolipuree met extra smaakmakers
Probeer eens deze broccolipuree als je eens wat anders wil met een broccolistronk. Maak de puree af met extra smaakmakers als ui en tomaat.
Probeer eens deze broccolipuree als je eens wat anders wil met een broccolistronk. Maak de puree af met extra smaakmakers als ui en tomaat.
Een zachte puree van koolraap en wortelpeterselie, laten we ze weer meer gebruiken die vergeten groenten, wellicht zijn ze dan ooit niet meer "vergeten"
Schar is een heerlijk Hollands visje uit onze eigen Noordzee en hij is ook nog eens heel betaalbaar. Lekker met gestoofde prei en knolselderijpuree.
Oma's aardappelpuree uit de oven. Een heerlijke klassieker die niet even verder gaat dan de aardappelpuree die iedereen al maakt.
Hondshaai - een kleine haai die op paling lijkt - is een heerlijke, goedkope en gemakkelijke vis. Helemaal lekker met peterseliepuree en een mosterdsausje.
Gelakte hondshaai met pastinaakpuree en courgette - Hondshaai, werd vroeger zeepaling genoemd. Dat mag niet meer. We hebben het ook wel degelijk over een haaiensoort. In Nederland nauwelijks verkrijgbaar, gevangen in de Noordzee en in België uitgeroepen tot vis van het jaar. Twee hele grote voordelen zijn de prijs (wat nou ...
Spruitjes worden door de toevoeging van balsamicoazijn met zijn nootachtige ietwat zoete kruidige smaak echt een lekkernij.
Start een gezellige avond met deze courgette rolletjes met avocado puree en kappertjes. Een gezond borrelhapje waar iedereen graag van mee snoept.
Doperwtenpuree is smaakvol en ook nog eens een prachtige garnering voor een feestelijk gerecht. Hopelijk heb je nog verse doperwten in de diepvries.
Zwarte bonen en refried beans, gebakken bonenpuree Zwarte bonen, ik vind ze er zo heerlijk dramatisch uitzien. Ik weet niet waarom, maar de kleur spreekt me aan. Wij eten ze regelmatig, meestal in Mexicaans getinte maaltijden. En tja, gebakken bonenpuree, frijoles refritos, op zijn Mexicaans, dat hoort er sowieso helemaal bij ...
Doe eens iets leuks met zoete aardappelen! Dit recept kun je serveren als bijgerecht bij bijvoorbeeld een Mexicaanse maaltijd, maar je kunt het ook eten als Turkse meze. Meze zijn zo geweldig omdat er geen regels voor bestaan. Het zijn diverse soorten koude en warme hapjes, die je serveert met ...
Vooral gegeten als ontbijt vanwege de vele eiwitten, maar ook in gebak en nagerechten is kwark een veel gebruikt zuivelproduct.
Check het recept of lees de infoTerugdenken aan vakantie aan de Belgische kust? Maak dit recept van een klassiek Oostends vispannetje en je bent er zo weer op vakantie.
Check het recept of lees de infoHet is altijd handig om wat aardappelen op voorraad te hebben. Maar hoe kun je het beste die aardappelen bewaren? We leggen het uit.
Check het recept of lees de info
Reacties van onze lezers