Roquefort; Wereldberoemde Franse kaas
Roquefort de blauwaderkaas met behoorlijk wat pit gemaakt volgens eeuwenoude traditie. Een kanjer voor op je kaasplank en in de keuken.
Roquefort de blauwaderkaas met behoorlijk wat pit gemaakt volgens eeuwenoude traditie. Een kanjer voor op je kaasplank en in de keuken.
Twee namen, het zelfde kaasje. Zwitsers en Frans. Vacherin Mont d'Or en Vacherin du Haut Doub. Kaasliefhebber? Dan moet je hem echt proeven!
Comté is een in Frankrijk zeer populaire halfharde rauwmelkse kaas uit het Jura gebergte. Een veelzijdige kaas met een romig pikante smaak.
Proef het seizoen met deze heerlijke zomer recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Kook je lekker mee?
Check het recept of lees de infoPrachtige kleuren, zoet en zuur, in de zomer is er volop Steenfruit. Kersen, Perziken, Nectarines, Abrikozen en Pruimen. Kies voor vers fruit!
Check het recept of lees de infoJe hebt ongetwijfeld wel een spareribs van de BBQ gegeten. Maar neem eens runderspareribs. De beef back ribs van de BBQ zijn óók lekker!
Check het recept of lees de infoWat zijn de voordelen van marineren in karnemelk? We geven uitleg, tips en een paar lekkere recepten met karnemelk marinade.
Check het recept of lees de info© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers