Comté; De koning onder de bergkazen
Comté is een in Frankrijk zeer populaire halfharde rauwmelkse kaas uit het Jura gebergte. Een veelzijdige kaas met een romig pikante smaak.
Comté is een in Frankrijk zeer populaire halfharde rauwmelkse kaas uit het Jura gebergte. Een veelzijdige kaas met een romig pikante smaak.
Roquefort de blauwaderkaas met behoorlijk wat pit gemaakt volgens eeuwenoude traditie. Een kanjer voor op je kaasplank en in de keuken.
Twee namen, het zelfde kaasje. Zwitsers en Frans. Vacherin Mont d'Or en Vacherin du Haut Doub. Kaasliefhebber? Dan moet je hem echt proeven!
Proef het voorjaar met deze heerlijke lente recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Doe je lekker mee?
Check het recept of lees de infoKip op de barbecue grillen, er zijn ontelbare manieren om dat te doen. Een kip op een bierblik, kipsaté, of kippenpoten, het kan allemaal!
Check het recept of lees de infoLunchen van de barbecue. Ja, echt! Met het recept voor deze steak sandwich met rundvlees heb je een lunch die je voorlopig niet vergeet.
Check het recept of lees de infoCheddar is een populaire en veelzijdige kaas. En dan bedoelen we niet de 'plastic' plakjes in de supermarkt. Wat weet jij van cheddar?
Check het recept of lees de info© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2023 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers