Ravioli van rettich met zalm; Een heerlijk fris borrelhapje
Maak zoetzure rettich en maak dan deze ravioli met rettich en zalm. Dit borrelhapje is heerlijk fris van smaak door de gemarineerde rettich.
Maak zoetzure rettich en maak dan deze ravioli met rettich en zalm. Dit borrelhapje is heerlijk fris van smaak door de gemarineerde rettich.
Deze pannenkoekjes van rettich en zoete aardappel kun je als bijgerecht of als lunch serveren. Probeer ook eens met wortel, appel of peer.
Zet rettich ( een vergeten groente ) eens op zuur. De rettich krijgt dan een zoet pittige smaak die perfect past bij vlees of in een salade.
Carpaccio van rettich. In deze carpaccio ontdek je de meest bijzondere smaken. Nederlandse groenten die je echt inspireren om het helemaal anders te doen.
Drie heerlijke recepten voor zachte, fluwelige pastinaaksoep, een beetje zoetig van smaak, met een vleugje anijs. Combineren maar!
Lees verderEen dagje zonder vlees zouden we vaker moeten doen. Met deze gnocchi met venkel en blauwe kaas is dat absoluut...
Lees verderJe hebt een mango gekocht maar weet niet goed hoe je een mango moet snijden. Wij geven je 3 manieren...
Lees verder© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved
Reacties van onze lezers