Ravioli van rettich met zalm; Een heerlijk fris borrelhapje
Maak zoetzure rettich en maak dan deze ravioli met rettich en zalm. Dit borrelhapje is heerlijk fris van smaak door de gemarineerde rettich.
Maak zoetzure rettich en maak dan deze ravioli met rettich en zalm. Dit borrelhapje is heerlijk fris van smaak door de gemarineerde rettich.
Deze pannenkoekjes van rettich en zoete aardappel kun je als bijgerecht of als lunch serveren. Probeer ook eens met wortel, appel of peer.
Zet rettich ( een vergeten groente ) eens op zuur. De rettich krijgt dan een zoet pittige smaak die perfect past bij vlees of in een salade.
Proef het seizoen met deze heerlijke zomer recepten. Kleurrijk, vers, gezond en vooral met heel veel smaak. Kook je lekker mee?
Check het recept of lees de infoVerschillende kaasplankjes als dessert of voor bij de borrel. Opbouw, verrijken en presenteren, het komt allemaal voorbij in dit artikel.
Check het recept of lees de infoVerrukkelijke nazomer salade. Breng variatie in je salades en maak deze stoere bloemkool broccoli salade met kaas en een vleugje knoflook.
Check het recept of lees de infoEmmentaler; de beroemde Zwitserse gatenkaas. Deze kaas is onmisbaar in de Zwitserse kaasfondue en op een Zwitsers kaasplankje!
Check het recept of lees de info© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
© 2020 - Lekker Tafelen. All Rights Reserved. Hosted by Savvii
Reacties van onze lezers